Natt!

Akkurat nå er det virkelig ingen forskjell på å stå opp kvart på seks eller halv åtte. Det er like forbanna mørkt ute uansett! Og jeg er kjempekjempekjempetrøtt nå fordi jeg av en eller annen grunn ikke fikk sove i går kveld. Jeg tror jeg var litt dehydrert, for jeg var veldig tørst og hadde ganske vondt i hode. Men det er så ugunstig å drikke mye før man legger seg for da må man jo springe på do hele natta... Eller kanskje det er fordi det ikke lenger er is på innsiden av vinduene på soverommet? Den nye dyna er iallefall veldig god og varm, trenger hverken bruke ullteppe oppå eller varmeflaske. Med varmeflaska ble det faktisk for varmt! Her i Trondheim snødde det litt igjen i går! Pent:) Jeg håper at det kommer masse masse deilig snø mens vi er i Portugal! Jeg trenger litt skikkelig julestemning for å få julegavehandelånden over meg. Det skulle jeg egentlig gjøre unna på lørdag, men vet dere hva? Sååå egoistisk er jeg, at jeg prioriterte å velge ut dyne til meg selv... IK! Men, det er jo kun jeg som må ta konsekvensen av det. Typisk!

Torunn bestilte hotell for oss i går. Og når reiser vi? Om to dager! Det er ikke akkurat høysesong der nå for å si det sånn, så vi fikk et 4-stjerners hotell/leilighet i 4 netter hvor vi ender opp med å betale 100 kr hver pr natt. Sykt billig! Og på grunn av dette har vi heller ikke stressa så fælt... Nå er det bestemt at Sondre reiser i morgen! Han skulle vel egentlig vært der før helgen, men det var vel litt bedre å være hjemme hos Mor&Far så lenge som mulig siden han ikke var helt i form. For det er selvfølgelig ikke noe alternativ at skipper løpet, når jeg og Torunn har bestilt oss tur. Jeg hadde aldri dratt til Albufeira med mindre det var sol og sommer der hvis det ikke var for at han skal konkurrere... Siden vi mellomlander i London, hadde jeg bestemt meg for å hoppe av der om han ikke dro. Seriøst!

Så. Hvilken farge har denne dagen da? Jeg har nesten litt lyst til å si svart. Jeg er trøtt. Det er fortsatt stappmørkt ute. Jeg har alt for mye jeg føler at jeg skulle gjort (så da sitter jeg her å blogger litt, fornuftig sløsing av tid!).

Men jeg sier ikke svart. Jeg sier grønn! ELIXIA-grønn selvfølgelig:) Frisk og oppkvikkende med masse energi! Og det passer bra fordi jeg skal være på jobb i 11 timer i dag, akkurat som de siste 3 tirsdagene. Fordi, jeg har tatt på meg å være vikar på Step, fordi som dere vet syns jeg det er veldig, veldig moro! Nå er det jo desember og siste Step-timen jeg skal ha dette året, så jeg kom heldigvis på at jeg har en CD med julemusikk som jeg brukte på DanceStep julen for et par år siden. Så den skal jeg bruke i dag:) Jeg er veldig glad i jul, og noen mennesker rundt meg må dessverre lide litt for det, hihi!

Jeg måtte bare pusle litt i går før jeg la meg... Så nå er jeg nesten ferdig med kanten. Og vet dere hva? Det mangler en brikke på den ene kortsiden. Og jeg har en kantbrikke til overs. Men den passer ikke! Og den passer ikke noe annet sted! Og sånt kan man bli litt frustrert av... Det var nok derfor jeg ikke fikk sove tenker jeg:)

Men nå er det på tide at natten blir til dag og jeg får i meg litt frokost. Jeg har egentlig hoppet litt av den der periodiske fasten fordi det har vært litt vanskelig å få i seg nok mat rett og slett. Og etter gårsdagens treningsøkt kjenner jeg at kroppen har stort behov både for vann og næring!

Hvilken farge har din dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits