Tirsdagstrivsel! Og "dagens outfit". Slå den dere motebloggere!

Herlig ledermøte! Pakket inn julegaver til de ansatte, det var god stemning med julemusikk fra spotify på mobilhøytaler (overraskende bra kvalitet på en så liten telefon!) og ekte trøndersk snøvær utenfor vinduet:)Siste Fit for Skiing i dag! Nesten ferdig med karnevalet for i år... Har hatt på snowboardbuksa, goggles og lue hver time... Ble på en måte en oppfølger til de rosa paljetthotpantsene jeg brukte på DirtyDancing i oktober! Og neste tirsdag skal jeg jo ha den timen igjen - gleder meg sååå masse! Håper det kommer mange folk! Your chance to dance..:)

Her er dages session i resepsjonen... Doin' 360's, yeeeee!Godt at det er litt lufting på den buksa... Fine, ROSA Volcom'en♥ De 'syyykt fete' lilla gogglesene med gull og sølv-stjerner er fra Arnette. Det var et krisekjøp i Oppdal når stroppen på de jeg hadde på meg ble ødelagt og det snødde helt crazy. Så veldig fine ut, men funker i grunnen best til aktiviteter utenfor bakken... Som afterski, for eksempel!

 

Nå snør det helt sykt masse ute!

Hadde elsket det hvis jeg skulle ha en hjemmehelg med fri og kunne dratt i fjellet. Liker det bare sånn passe akkurat nå siden jeg skal sykle til jobb kl halv 6 i morra tidlig. Det er ikke akkurat primetime for brøytebilen! Kan jo bli en spennende tur nedover Persaunet...

OK da. KristineLOVES likevel. Sånn er det vel å være vinterbarn:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits