Also makes me happy...!

Siden vi reiser i morgen, fant jeg ut at det kunne være greit å ta en liten kikk på værmeldingen for Albufeira. Man skal jo pakke litt før man reiser (nei, jeg har ikke begynt!). Jeg har, tro det eller ei, gjort litt research etter normal desembertemperatur der. Den har jeg sett at er 10-12°C. Ikke fantastisk, men OK. Derfor ble jeg veldig glad når jeg oppdaget dette nå:


Jeg ser at det står 18° (de har senket den en grad fra i dag tidlig...)! Jeg overser at det står liten kuling... For jeg skal se soool! Er ikke mye vi får sett av den her oppe for tida... Tror det blir en god vitamininnsprøyting. Jeg har fortjent en ferie nå!!

Skal en liten tur på jobb igjen nå snart... Det snør helt vilt mye ute så jeg lurer på om jeg skal gå, og så bare satse stort på å få skyss hjem igjen. Det var ganske tungt opp fra byen med sykkel på vei hjem i stad!

 

Er det forresten noen som vet hvilke penger man kan betale med i Portugal? Hva hovedstaden heter, hvordan flagget ser ut og hvilken verdensdel det ligger i? Neida... Jeg tuller bare. Men det er vel omtrent det eneste jeg vet! Snakker om dårlig research på forhånd. Håper bare de har god vin!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits