Man googler det man har... Og så lager man noe godt!

Som dere kanskje har fått med dere har jeg vært litt på reisefot den siste tiden, og derfor kan jeg ikke påstå at kjøleskapet bugner over av friske salater og grønnsaker... Jeg har som mange andre vokst opp på norsk, smakløs mat, og liker maten best når den er spica opp litt:)

Jeg var helt sikker på at det ble salmalaks, så da var det bare å være litt googlemaster igjen... "honning salmalaks" ble dagens søkeord, og jeg bladde meg fram til Bakt laks med syltet fennikel.. Selvfølgelig hadde ikke jeg hverken fennikel eller tid til å sylte den for den saks skyld. Skip. Ikke er honningen jeg har spesielt flytende heller (vanlig, billig påbrødskivahonning), men det er utrolig hva et lite vannbad kan gjøre med konsistensen på den! Blandet kanskje en spiseskje av den med kanskje en spiseskje soyasaus og fikk det til en ganske fin mix. Pensla over fisken og strødde på sesamfrø. Rart hvordan sånne små frø kan få maten til å smake ekstra godt... Inn i ovnen i underkant av 20 min. VIPS!

Litt frossen brokkoli var det også å finne i fryseren, så den fikk duge i dag! Stekte den bare i panna uten noe mer hokus pokus.

Og dommen? Mmm mmm mmmmmm... GODT! Jeg sa jo det... Og så lager man noe godt!


Jeg låner bilde fra oppskriften fordi det så så fresht ut! Jeg hadde veldig mange flere sesamfrø på min porsjon...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits