Jeg er heldig! Dag Jensen har fiksa håret mitt til jul! :)

Husker dere da jeg var med på et hårshow for FAB hair for en tid tilbake? (Hvis ikke kan du oppdatere deg her!)

Vel. Det begynner å bli ganske lenge siden når det er snakk om hår. Hva kan jeg si? Jeg var ganske nær en hårkrise! Jeg hadde vel egentlig innfunnet meg med at jeg ikke kom til å få klipt meg før jul, så i går var jeg innom H&M og hamstret hårnåler og hadde klar en frisyre som kunne skjule fasongen.

MEN! Heldig som jeg var, møtte jeg Dag Jensen på vei inn på jobb i går! Han var i byen i forbindelse med åpningen av nye FAB Hair i Trondheim Sentrum, og innom salongen på Lade Arena for å hilse på... Og så sa han at hvis jeg hadde tid så kunne jeg stikke innom salongen i sentrum, så skulle han fikse håret mitt...

Og tror dere jeg gjorde det? SELVFØLGELIG! Jeg sykla inn til byen ens ærend for den klippen. Og ikke bare klippen, men en veldig fin opplevelse!

For jeg pleier egentlig å føle meg ganske kjip når jeg er hos frisøren. Når jeg sitter med vått hår og ser ut som en druknet katt. Men når Dag klipper meg, så får han meg til å føle meg helt fantastisk! Til og med når jeg sitter i PT-genseren, Stormbergbukse og sneakers er det en forventning om noe bra som ligger der.

Dag Jensen klipper ikke hår. Han lager en frisyre. Han klipper (med saks fra sin egen saksekolleksjon som selges i USA!), skjærer og føler seg fram til du bare ser dritbra ut på håret. Jeg tuller ikke, det er en følelse av luksus, av å bli tatt vare på, av at noen oppriktig bryr seg om at du er fornøyd.

 


Sånn så det ut etter første gang...

Jeg er så utrolig glad for at Dag skal være i Trondheim en uke i måneden. Aldri mer hårkrise, hehe:) Han skal jobbe med frisørene på FAB og få de til å bli de beste frisørene i by'n! Jeg vil virkelig anbefale deg å ta en tur:)

 

I går var jeg også invitert til en liten åpningsfest i den nye salongen. Siden jeg skulle på julebord rett etterpå fikk jeg smilt meg til litt styling! Jeg hadde jo selvfølgelig Total Step&Styrke mellom klippinga og festen. Da vasker du håret etterpå for å si det sånn!

 


Etter litt styling i går!

Pynta på av en ekte hårkunstner!

Synes du det er rart at jeg føler meg fin på håret eller??

OK. Jeg må bare skryte litt til. Det Dag også er veldig flink til er å lage en frisyre som du kan lage fin selv. Det er lett at man ser dødskul ut når man går fra frisøren, men at etter en runde med shampoo og balsam så ser det egentlig ganske kjipt ut. Etter timen min i dag føna jeg det bare tørt. Og det så kjempefint ut! Frisyren har også ganske mange muligheter for variasjon uten at man trenger å anstrenge seg så veldig mye, og det er vel ikke akkurat negativt heller. Play with it ♥

Dag Jensen - hvis du vil kan du få være min nye bestevenn! LOVE YOU!!!

13 kommentarer

Ida

21.des.2010 kl.21:58

Drit stilig på håret! :)

Hanne

21.des.2010 kl.23:36

KOR har du kjøpt kjolen?? :)

charlotte severinsen

21.des.2010 kl.23:38

Du ser fantastisk bra ut Kristine! :)

Ha ei herlig jul og kos dæ masse, det fortjene vi alle! :D

Ny blogg: http://missmowmow.com

22.des.2010 kl.06:55

Hanne: Den fant jeg på ZARA på Forum Algarve i Faro, Portugal. Men den finnes helt sikker på ZARA andre steder også:) Var love at first sight det altsååå!

Ny blogg: http://missmowmow.com

22.des.2010 kl.07:44

charlotte severinsen: Takk søta:) God jul til deg også, gledegruer meg til vår første "date" i januar :S

Silje Kløve

22.des.2010 kl.08:08

Råfin!!!

Ny blogg: http://missmowmow.com

22.des.2010 kl.08:27

Silje Kløve: Nesten like fin som dæ vennen:)

Camilla

22.des.2010 kl.10:16

Kjempe fint:)

eliseeebb

22.des.2010 kl.10:17

kjempe kuult ^^

mariatotland

22.des.2010 kl.10:49

nydeligt! ;o

Silje

22.des.2010 kl.13:04

Det ble kjempe flott...:D

24.des.2010 kl.18:08

Kristine DU er bare søt...haha skrive så pent om meg.....beste julepresangen jeg har fått...jeg er langt nede i hula mi på denne dagen..to much memories and Pain..så den varmet både meg og lille Punky her vi sitter..Takk.. vi sees snart !!!

Dag Jensen

24.des.2010 kl.18:48

Kristine...Jeg er i Trondheim i slutten av Januar..vi skal bl annet ha en Årsfest 27...ring meg før det på 98014822 så fixer jeg håret ditt igjen da...og jeg klipper gjerne noen av dine venner i etterfølgende uke...noen utvalgte hehe.

www.dagjensen.com

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits