Vel verdt en julesløyfe - TRENINGSMENY vår 2011

Nå har den kommet opp på veggen. Treningsmenyen for vår 2011. I ELIXIA har vi sluttet å kalle det Timeplan. Det vi presenterer er en flott meny, hvor du som medlem kan velge fritt blandt alt det vi har å tilby! Jessica har gjort en kjempejobb, og vi er stolte av den timeplanen vi nå presenterer. Snart blir det vel en stjerne i The Michelin Guide:)


Vi er så fornøyd, at vi føler dette blir som en julegave til medlemmene våre! Ganske kreativt av Jessica å pakke inn hele greia:) Og så var det ganske fint design denne gangen, det fortjener en rosa sløyfe!


Jeg lagde julekort i går...


Det blir en deilig start på uka med Fitness Fusion kl 11.00. Nytt program fra januar: Fitness Fusion Ballet. Men du må ikke la deg skremme! Du trenger absolutt ikke være noen prima ballerina for å være med, men jeg garanterer deg bedre kroppskontroll og økt fleksibilitet! I og med at dette er en grå time (Body & Mind) skal jeg ikke si at den kicker ass, men det nye programmet er veldig bra og jeg gleder meg veldig!


Corebar Basic torsdager kl 19.00, og Total Step & Styrke fredager kl 17.00. Corebar Basic på torsdag blir ny for meg. Jeg har vært vikar for Mona som har hatt den tidligere, og det har vært moro! Så jeg gleder meg veldig, satser selvfølgelig på fult hus og stormende jubel!

Total Step & Styrke fredag ettermiddag har vi i et år nå kjørt turnus på. Da har det vært hver 3.-4. uke på meg, noe som har vært helt greit. Jeg sa ja til å ta den hver fredag, med forbehold om at det er greit å bytte vekk hvis jeg skal reise bort! Timen er jo ferdig kl 17.55 så det er ikke akkurat som den ødelegger helga:)

Og det må jeg si. Det er kult å ha timer mandag kveld for da er det uansett masse folk. Men de som trener fredags ettermiddag er sjelden plikttrenere, de er lysttrenere. Derfor går det an å lage spesielt god stemning på en tidlig fredagskveld:) Jeg skal lage en skikkelig partytime til januar!! Og du er selvfølgelig velkommen til å være med på moroa!

Én kommentar

fine bilder og fin blogg! :)

Kanskje du vil besøke min? Da blir jeg glad:D

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits