Julestemning - jeg trodde aldri den skulle komme!

Etter siste PT-time i dag kl halv 4 ringte jeg hjem til Mor, for å høre litt hvordan det ble med kvelden i dag. Når Mor sier med den søteste stemmen i verden "Komma hjæm hit du Kristine" var det mye julestemning på en gang! Jeg kjente at jo da, bare du kommer deg ut herfra nå, så blir det jul! Til tross for all travelheten har det blitt ny kjole, nye sko, nytt undertøy, nyklipt hår og jeg klarte jammen meg å freshe opp hårfargen også (multitaska mens jeg vasket badet før jeg dro på jobb i dag... Hehe!). Rød neglelakk i løpet av kvelden nå så er alt i SKJØNNESTE orden!

Og herregud så sliten jeg egentlig kjente at jeg var... Men det gikk fort over, for nå skal jeg ha 100 000% fri i 3 dager - og jeg skal SLAPPE AAAV!

Blir henta om en liten stund, da blir det hjem til Mor&Far og spise rømmegrøt (værtfall jeg og Mor og Torunn - Far og Sondre spiser jo bare salat!!), og så får vi (=må vi) sikkert pynte litt på juletreet også. Så lenge Mor tar lysene så er det greit for meg! Det med salatspisinga er vel også grunnen til at Mor visstnok ikke skal ha bakt noe annet enn krumkaker til jul (hører med til multekremen 1. juledag vet dere!). Hahaha! Jeg skjønner det godt da, det ser jo veldig koselig ut når de ligger på fatet, men det er jo ingen hjemme hos oss som spiser det... Jeg har jo uansett 1,5 kg konfekt så jeg tror vi skal klare oss rimelig greit!

Tar med meg bilen hjem i kveld. Da skal jeg se Love Actually og se om jeg får posta noe av det jeg har tenkt å legge ut fra de siste ukene... Mye å blogge, liten tid til å gjøre det ordentlig! Vi får se:)


Søte minner fra 2006 - ingen snø og Sondre var Hawaii-nisse. Litt mer julestemning ute i år!!!

Ønsker dere i alle fall en fin lillejulaften! Håper ingen sitter alene:)

 

Love, Kristine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits