Først løpesko - og så blondesko

Jepp, you heard me! En liten treningsøkt på selveste julaften er på sin plass. Og jeg har planer om å springe. Langt! (Iallefall så lenge jeg rekker før de stenger, haha!) Våknet ganske tidlig selv om jeg var dødstrøtt (hva er det som skjer med julaften? Jeg er jo voksen!!!). Skal på et lite raid etterpå, først skal jeg møte tante og bytte noen poser, så skal jeg kjøpe antisklisåler for å sette under de fineste skoene jeg kjøpte i Portugal. Det er kanskje litt feil å være mer redd for å ødelegge skoene enn det å faktisk falle? Haha, hadde et fantastisk tryn rett utenfor her. Landet i en perfekt jegerhvil - håndleddene holdt(!) og klærne berga så klart på grunn av det. Kjekt å trene vet dere - litt raskere reaksjonsevne og litt bedre kroppskontroll! Så går det jo an å håpe på at H&M fortsatt har noen strømpebukser i min størrelse og farge. Kunne jeg vært ute litt tidligere? Ja. Var jeg det? Nei. Har så klart en back-up;)

Så skal jeg stikkke innom en venninne og gi henne en liten presang OG en goood juleklem:) SÅ skal jeg trene. Jeg har ikke løpt på forever (løpeskoene mine var jo borte i flere uker i tillegg...), og jeg gleder meg til det nå!

Og etterpå - da blir det julevask og pyntings! Endelig skal jeg få brukt de perfekte finskoene. Jeg virkelig elsker Bianco-sko. Gode å gå i, og så har de som regel veldig veldig fine hæler på skoene:) Og de svarte blondeskoene var love at first sight♥ Og de passer perfekt til den hvite kjolen... Ååå så fin jeg blir:)


Lutefiskmiddag anno 2007

Ellers så har jeg funnet ut at jeg skal revolusjonere julemiddagen i år. Hva er det som skjer med erterstuing liksom. Det ser helt grusomt ut (det ser ikke ut som mat...), det lukter død og fordervelse, og regelen er at den må stå med lokk på andre siden av bordet. Jeg gav den en real sjans for et par år siden. Det gikk ikke.

Så, etter å ha sett på Mr. Hellstrøm og lutefisken hans, så fant jeg ut at ertepuré er tingen! Fresh farge, litt mer luksus og så smaker det godt. Jippi! Jeg har aldri gledet meg så mye til å spise lutefisk før!


GOD JUL!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits