Spist litt for mye? GÅ DEG EN TUR!

Det har nemlig jeg gjort! I går kveld fikk jeg melding fra Silje med spørsmål om å gå en tur i dag:) Silje foreslo først kl 11. Jeg spurte om det kunne funke med halv 12. Det ble 12 - jeg sov som en stein og ble vekt av Mor litt før 11. Haha! Sovet litt lite den siste måneden kanskje? Måtte jo få med meg litt 1. juledagsfrokost før jeg gikk ut, så da ble det kl 12.

Det var en fantastisk tur! Trondheim er en rolig by 1. juledag... Nesten ikke folk, nesten ikke trafikk. Bare kald, god vinterluft og en koselig venninneprat:)

Fra toppen av den riktige sida av byen:

Fordelen med å spise fisk på julaften er at du kan spise ganske mye mat uten at du blir ubehagelig mett og tung i kroppen:


Jeg sjekka ut hvor langt vi egentlig hadde gått. Turen ble på 9 km, og med det jeg gikk til og fra hjemme så ble det jaggu over en mil i dag også!

Og jeg tror ikke det har så mye å si at jeg fikk brukt litt energi denne morgenen... Jeg vet nemlig at kvelden bringer ribbe, rødvin, multekrem, Farmor sin fyrstekake (vi snakker ikke et stykke her altså!) og Selbulemser og heeelt sikkert litt sjokolade og snacks med nogo attåt. Ååå er koselig med jul ja!

Én kommentar

Levepositivt

25.des.2010 kl.18:44

Ja er også overspist.. så tok meg en jogge tur i dag... :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits