Prosjekt nyttårsballkjolen fra 10. klasse...

I går kveld satt jeg og Torunn og Mor å fjasa litt før vi la oss. Vi snakket litt om klær, og Mor sa hun ikke helt skjønte hvordan hun hadde klart å sy så mange fine kjoler til oss... For hver gang det var ball på gang, så måtte vi jo ha nye kjoler. Og på budsjett så syr du kjolen selv for å slippe å ha samme kjole som noen andre. Det er jo kriiiiiise hvis skjer!

I 10. klasse hadde jeg en coctailkjole i zebramønster. Sprekt! Kom på at jeg skulle prøve den i går. Det er jo tross alt 12 år siden jeg gikk i 10. klasse (hjelp!). Torunn hadde ikke mye tro på at jeg fikk den på meg, men det viser seg altså at den er litt vel romslig i livet.

Så nå skal vi (les: Mor!) sy den om! Klippe den til lårkort, gjøre noe med splitten (enten sy igjen eller splitte litt på begge sidene) og sy litt mer passende fasong på den. Har man midje så kan den godt vises mener nå jeg da... Målet er å bruke den på kick-off med jobben om 2 uker!


Jeg ble egentlig litt overraska når jeg bretta inn litt og holdt opp lengden og så for et potensiale denne late 90's-kjolen faktisk har! Skal selvfølgelig vise det ferdige resultatet:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits