2010 - Det året jeg var en Big Freakin' Happening!

2011 er i gang - og jeg starter like godt med 8 gruppetimer på 6 dager! Her er et lite tilbakeblikk på året 2010 - det året jeg i gruppetimesammenheng etterhvert begynte å føle meg som en Big Freakin' Happening!


Januar
X-fit lanseres over hele fjøla. Dette er gruppetimen for gutta, som får sin egen farge (svart!), hvor du har muligheten til å jobbe hardt med litt tyngre vekter. Du har muligheten til å øke muskelmassen og samtidig forbrenne fett.

Og hvem er det som har gruppetimen på Lade? Jo. Det er meg! Og det var et morsomt semester:) Målet var at dette skulle være en time for gutta, og det var uten tvil det som skjedde på Lade. Når Rosenborg Hockey var ferdig på isen begynte de å trene denne klassen ukentlig. Det var mye testosteron i en gruppetreningssal, men fy søren så moro det var!!!Mars
Corebar er månedens time på ELIXIA Lade, og jeg og Lene Kristine kjører Corebar Party for full sal. DET VAR GØY!!!

April/Mai
Bikinis Don't Lie! Morsomt konsept som funka som bare det! Jeg var heldig og fikk omgjort den ene timen min som gikk sånn passe bra til en Bikini-time som gikk så det suste! I tillegg hadde jeg Bikini Bootcamp et par ganger, og så gjorde vi en liten vri på Xpress-timene våre. Vi kalte dem rett og slett Bikinis Don't Lie Xpress, og skrudde opp intensiteten et par hakk. Dette kom faktisk på TV-adressa. Klippet er nå vist over 5000 ganger og du kan se det HER! Du kan tro hva du vil, men jeg var kjempedårlig den dagen der...


August
Fitness Fusion lanseres. Fusion mellom øst og vest, yoga og pilates, styrke og bevegelighet. Ny gruppetime for hele ELIXIA, og jeg fikk være med fra starten! En ny utfordring for meg å kjøre en litt roligere grå time som stiller litt andre krav til deg som instruktør enn timer hvor du bare kan gi gass og lage sirkus... Spennende!!


Oktober
Dirty Dancing - ELIXIA Dance Tour 2010. Hva min Leder Gruppetrening tenkte når hun sendte meg på dette kurset spør jeg fortsatt meg selv om innimellom. Jeg har vel mest vært en "grønn" (Enkel & Effektiv) instruktør, så det var flere av både medlemmer og kollegaer som ble litt overrasket den dagen jeg troppet opp i rosa hotpants overstrødd med paljetter...


Videoklipp fra kurset..

 

Oppi alt dette drev jeg med litt veldedighetsarbeid... Jeg arrangerte en aldri så liten Zumba-happening til inntekt for Rosa Sløyfe-aksjonen. Det var en liten tanke som vokste seg ganske stor. Jeg gleder meg til neste år, for nå vet jeg hvor stort det kan bli før jeg starter planleggingen... Gøy var det i allefall!!


ELIXIA Trondheim sine flinke Zumba-instruktører!

November
Fit for Skiing! Moen-søstrene i sitt rette element:) Enten du skal bortover eller nedover, enten du har en eller to ski på beina - så er dette en time som forbereder deg til den fantastiske sesongen på snø! Og som en oppfølger til de rosa paljettene, så ble det rosa snowboardbukse og rosa goggles denne gangen:)


Desember
Corebar Challenge! 3. desember kjørte Lene Kristine, Mona og jeg 90 minutter med Corebar! Det var ganske heftig og veldig veldig veldig gøy!!!


Juletimeplan... Jeg kjører like greit to rosa (happenings) - Dirty Dancing i reprise, og Total Jul!

 

Det var 2010! Så får vi se om det skjer noe gøy dette året også:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits