6 år(!!) siden jeg starta å blogge. Det hadde jeg nesten glemt.

Det var den gangen MSN var det store, og jeg var en flittig bruker av Windows Live Spaces og "Lurepusens Univers" var nettopp det: mitt lille webunivers totalt blottet for samfunnskritikk. Det var, som jeg ser det i dag, et resyme av dagligdagse uviktigheter - gjerne fester...

Jeg hadde egentlig glemt den litt, før jeg husket en post jeg la ut etter en uforglemmelig klassetur til Oppdal i februar 2007. Bladde meg gjennom 700 bilder fra den turen i stad, og jeg lo så jeg grein gjennom hele slideshowet - og etterpå til den tilhørende bloggposten. EPIC!

Jeg skal spare dere for bloggposten da jeg tror den er litt for intern og lang til å være underholdene for dere som ikke var der, men her får dere meg sliten og usminka - 4 in a row!Say no more!!!


Så begynte jeg å bla litt mer i den, og fant ut at den første bloggposten ble lagt ut 1. januar i 2005.

La meg dele et visdomsord fra 25. februar 2005 - da jeg var 21 år, jobbet i Forsvaret og danset Freestyle Discojazz for å gjøre noe jentete ved siden av:

Still deg dette spørsmålet hver dag: Har vi det morsomt nå?? (Hvis svaret er nei så har du gjort noe feil!)

Det skal jeg huske at jeg har sagt!

Jeg blogga i 2 år jeg. Fram til jeg fikk facebook. Jeg avslutta med denne posten 5. mars 2007:

www.facebook.com
For dere som ikke har joina enda - bare gjør det! Er ikke så lenge siden jeg sletta min profil fra alle "sånne" steder men Facebook er faktisk noe det ser ut som folk gidder å bruke (enn så lenge). (...) Ellers er jeg egentlig innmari klar for en tur på fjellet igjen, men i helga er det jo jobbehelg og med den oppgaven in mind så er det dårlige utsikter for å få til noe før det tror jeg... P O K K E R

Somethings never changes...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits