Årets første arbeids- og treningsuke over! Nesten...

Og det har vært kjempegøy! Starta friskt med 8 gruppetimer på 6 dager... Det er iallefall ingen som skal komme å si at jeg har slurva med treninga på starten av året!

Kjapt oppsummert:

3x Corebar Basic
2x Total Step & Styrke
1x Step
1x FitnessFusion
1x Styrke & Core

Fin variasjon det!


Det som er veldig gøy med januar er jo at det er litt ekstra mange mennesker som trener inne! Det er often noen slags forsetter etter en lang sommer også, men da er det fortsatt mange som trener ute og vi merker det ikke like godt. Det har vært masse mennesker på timene og masse oppspart energi etter jula, så det har vært full trøkk og roc'n roll. Love it!! Har følt meg i veldig god form selv også, i går på vei hjem fra jobb visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. LOADED! Var som å være inni en stor såpeboble med energi. Får håpe den er av god kvalitet og ikke sprekker på en stund:)

 

Men, det er jo litt viktig å passe på at man ikke blir i for god form også, så i går kveld var jeg ute med Tine som jeg jobber sammen med. Vi skulle egentlig gå på kafé rett etter timen min i går, men så ble det til at vi møttes litt senere enn først tenkt. Jaja, jeg liker jo ikke kaffe uansett, så at det ble litt andre ting i glasset gjorde ikke meg så mye. Det gjør meg faktisk ikke så mye i dag heller... Utrolig hvor fort kroppen tilpasser seg altså!

 

I dag skal vi ansatte sparke året skikkelig i gang for vår del med en kick-off! Vi starter med en liten presentasjon av strategier og mål for året, og så skal vi selvfølgelig trene noen timer... I løpet av disse timene skal vi gjennom hele 8 forskjellige gruppetreningsprodukter! Veldig fin måte å holde seg oppdatert på, spesilet for de som ikke trener så mye sånt til vanlig... Jeg skal presentere Step, og pga sykdom så skal jeg ta Corebar også! Og så må vi jo ha en bitteliten fest også da:) Det blir tapas og god stemning, og vi er så heldige å skal være hjemme hos en av instruktørene! Så mye bedre enn utested på sånne arrangementer som dette.

 

Det jeg må si jeg er aller mest spent på akkurat nå er hvor den kjolen jeg skal ha på meg befinner seg. Og om den er ferdig eller ikke... Og faktisk litt om hvordan den passer også! Men for all del, jeg har vært hos frisøren og satt opp håret til fest mens Mor sømma ferdig en ny kjole jeg, og det er jo maaange timer til festen enda, haha!

 

 

Én kommentar

Kine :)

08.jan.2011 kl.12:10

kos dæ på fæst :)

å du, pass på at d itj bli så go form, dt sa du ingenting om te mæ nei (flire) :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits