En kick-off som sparka ganske bra, faktisk!

En fresh start på 2011! I går hadde vi kick-off med jobben

Vi startet kick-off'en i går med en times gjennomgang av strategi++ for klubben og hver av avdelingene. Jeg tror dette blir en kanonår for ELIXIA Lade, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med alle de fine folkene!

Etterpå var det tid for trening, og vi hadde ikke mindre enn 8 gruppetimeprodukter vi skulle gjennom. Bare 15-20 minutter av hver riktignok, men det blir jo uansett to timer...

Mads innleda med 20 minutter av vårens nyhet Xycling Fusion. Jeg har aldri vært noen spinningjente, de gangene jeg går på spinning er det kun fordi jeg er venner med den som har timen. Men jeg fikk skikkelig lyst til å gå på Xycling Fusion (Mads er kompis han og da...)! Det er mer fokus på deg selv og det mentale, og musikken var ganske enkelt deilig. Det var som å sykle på en sky!

Jeg fikk lov til å kjøre Corebar, siden Lene Kristine var blitt syk. Og det var sinnssykt kult! I år hadde vi åpnet for at medlemmer kunne være med å fylle opp timene, så det var smekkfult. Da var det bare å gi full gass i 15 minutter, fy søren for en energi det var, det var nesten som om taket løfta seg. LOVE!

Så hadde Berit pilates, og hun er så flink til å ha den timen! Jeg er ikke så flink til å trene pilates, men jeg skulle ønske at jeg var det. For det gjør veldig, veldig godt...

Mario fulgte etter med Zumba. Sjekk det forrige innlegget! Jaiii Hoooooo, You are the reason that I breeeeeeeatheeeee!

Jessica fortsatte med ELIXIA Shape, før jeg presenterte Step. Det var jo ganske artig, for jeg lagde en relativt enkel blokk som de fleste kan klare å få til. Men så gjorde jeg ganske mye gøy med den så den til slutt ble ganske avansert til slutt. Ikke alle som hang med helt til slutt, men det var jo heller ikke meningen. Man kunne liksom stoppe der man følte at man mestra!

Etter denne timen begynte jeg å bli litt sliten... "Heldigvis" hadde jeg noen småting jeg måtte fikse ferdig før kvelden så da hoppet jeg over Girya-timen... Men det var bare tunge kuler ledig når jeg kikka inn i salen uansett! Jessica avslutta med litt av FitnessFusion. Ikke at jeg, som har timen selv, er spesielt myk, men i forsamlingen var det ganske mange stive kropper som absolutt kunne hatt godt av litt sånn trening:)

Hele denne treningssekvensen dannet et herlig grunnlag for resten av kvelden. Vi var hjemme hos Berit, og det ble da litt av en fest. Først store mengder god tapas fra Frati Catering... Jeg ble jo selvfølgelig veldig veldig mett. Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å slutte med å spise meg stappmett... Jeg har mine tvil! Etter maten var det egentlig bare prat og fjas og god stemning, helt til vi ut på kvelden begynte å danse. Da ble vel stemninga enda bedre, hehe! Og herregud som vi dansa. Selvfølgelig til PCD, var Zumba goodtimes det assa, og så ble det swing til både Ole Ivars og DDE etterhvert... Mario kan ikke bare danse Zumba, han kan danse swing også. Fy søren så utrolig gøy! Det er leeenge siden sist jeg gjore det!! Det ble en ganske sen kveld, var ikke i seng før kl 5. Så, jeg tror egentlig jeg skal komme meg i seng nå snart.

Tenk at første uka i januar er ferdig. Det er bare 3 igjen. Jiiiiz. Her går det unna!

 

Ha en finfin søndagskveld!

Én kommentar

topp2fitness

09.jan.2011 kl.21:05

Høres SINNSYKT gøy ut!:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits