I'm a HipHopper, yes I am!

 

Eller...? I dag har jeg dansa HipHop på Streetdance med Christine Dancke! Challenge yourself sier nå jeg bare... Jeg danser faktisk ikke så veldig mye, bortsett fra litt Jai Ho!, haha:) Og litt DirtyDancing da... Det er en liten kontrast til HipHop-verden skal jeg si dere. Herregud så vanskelig det er å se kul ut. Værtfall når man ikke har dansa sånn stil på mange år! Så. Det var til å begynne med om å gjøre og ikke se så mye på seg selv i speilet for min del. Kan jo bli deprimert av mindre...


Kanskje jeg bare skal ta på meg en lue og prøve på nytt igjen??

 

Men, etterhvert så følte jeg meg værtfall litt kulere, og da ble alt veldig mye mer morsomt! Det eneste som var kjipt var at jeg var innmari sulten og energitom på slutten, så da mista jeg litt fokus... Tenkte at timen starta kl 17, men når den ikke starta før 17.45 så trente jeg litt styrke først. Og det var vel kanskje på tide - siden jeg egentlig ikke klarer å huske sist jeg gjorde det... Slurvejente!!

Uansett. Jeg er overbevist (på samme måte som jeg er om veldig mye som har med trening å gjøre) om at det er ganske lurt å danse litt innimellom. Det stiller noen krav til koordinasjon av armer og bein, og ikke minst kroppskontroll. Og danser man stort nok, så blir man faktisk ganske sliten!

Men værtfall. Har du mulighet, så test Streetdance med Christine! Hun er skikkelig flink:) Hun har forresten skrevet en låt til GP i år, den som Sichelle skal synge på lørdag! I tillegg er hun musikkprodusent i P3 så det er en dame med ganske mange talenter dette. Så kanskje jeg faktisk skal se på en innledende runde av GP i år. Og kanskje jeg til og med skal stemme?

Det kan jo du også gjøre:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits