trenetrenetrenetrene!

Jo da. Det har blitt en voldsom start på treningsåret 2011 for min del. I fjor bare venta jeg på at januar skulle ta av. Jeg venta og venta, helt til det var blitt februar. Det slapp jeg i år for å si det sånn! Har masse gruppetimer, og det er masse folk med på timene!! Så da er det bare å kjøre på og levere den beste timen jeg bare kan - hver gang... (Og spise så mye man bare klarer - hver dag...) Det er ikke det at det er så usannsynlig mange, men jeg kjenner jo at jeg blir litt sliten jeg og!

I dag er en sånn dag jeg bare har lyst til å ligge på sofaen hele dagen og bare være kjempelat! Er litt sliten etter i går... Det var utrolig moro å være vikar for Berit igjen, og jeg følte selv værtfall at jeg leverte en veldig god time. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg tenkte, men jeg tok et sett vekter som er tyngre enn jeg vanligvis velger. Det var en bevisst handling, men jeg var kanskje litt bevisstløs i gjerningsøyeblikket. Så derfor er armene mine verdens tyngste i dag. Jeg har ikke så veldig lyst til å løfte de, kan du si! Harmonerer ikke helt med den ventende Corebartimen i kveld kl 19. Men den kan jeg begynne å tenke på kl 18.55, for først skal jeg ha Step. Og så skal jeg ha nye ELIXIA Shape (mage/rygg) før der igjen. Jeg håper veldig veldig veldig at jeg slipper å gå hjem igjen. Da dør jeg. Heldigvis kan jeg sitte i sofaen en time til, godt å starte sent en dag i uka!

Jeg er veldig glad for at det er fredag i morra og at jeg har fri i helgen! Og neste helg! Og helgen etter der! Og jeg skal ingensteder, med mindre det inkluderer fjell eller skog og ski eller snowborard. Jeg har nemlig tinget på en langrennsdate i helgen, med ingen andre enn min Far! Har ikke hatt langrennsski på beina på flere år, så en forutsetning for en trivelig tur for meg vil nok være perfekte ski. Og dét kan han!


Fra en del år siden... Og det eneste bildet jeg fant som kunne minne litt om meg og langrenn. Jeg og Sondre hadde en liten fotoshoot med de nye fancy stavene hans. Tror kanskje jeg skal bruke mine egne. Dere vet, de som passer...!

Ha en fin-fin torsdag - det er snart helg!!!

Én kommentar

Anette

14.jan.2011 kl.07:54

Hahahaaa, bitte-pitte-litt korter enn bror din...? ;)

Håpe du får ei fin hælg ihvertfaill å glede mæ MASSE t du kjæm sørover :))

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits