En god og mettende middag - også for deg som er på lavkarbokjøret!

Denne retten er ganske enkel og du har vel smakt den før... Det er pizzafyll i en squash i stedet for på en deigklump. Det tar veldig kort tid å lage, og du sparer deg for store mengder mel...

 

Fylt squash

1 squash delt på langs
200g karbonadedeig
Løk og hvitløk
Hermetiske tomater
Salt, pepper, basilikum
Revet i passe store mengder!

Hul ut squashen med en skje og ta vare på innmaten. Stek karbonadedeigen i litt olje sammen med hvitløk og løk. Tilsett innmaten fra squashen, og hell over tomatene. La det koke en stund, sånn at du får ut mesteparten av vannet. Krydre til slutt.


Legg squashen i en smurt ildfastform eller på en stekeplate. Fyll de til randen med kjøttblandingen, og strø revet ost over. Settes i ovnen på sånn der 225°ish og la de stå til osten har smelta, pluss litt til.

Mens det står i ovnen lager du deg en salat. Jeg brukte ruccola, agurk, rødløk, sukkererter, soltørkede tomater (karbofelle) og feta-ost.

ENJOY! Og spis deg stappmett med verdens beste samvittighet:)

4 kommentarer

Levepositivt

14.jan.2011 kl.21:38

wow det der såå drit godt ut.. Kjøpe i morgen:) Tuuusen takker for tips.. Gå gjerne innom meg for å få dessert tips:) stappa på det jeg nu:)

IdaVåg-Kunstblogg

14.jan.2011 kl.21:38

Yum, fylt squash er nydelig!:D

Levepositivt

15.jan.2011 kl.15:31

Laga sånn i dag.. mmm men hvor lenge skal dem egentlig være i ovnen?

Ny blogg: http://missmowmow.com

15.jan.2011 kl.18:44

treningsbloggen: tja, jeg pleier å si til de er ferdig?? jeg aner ikke!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovin



www.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits