Startnummer på brystet 2 uker ut i det nye året... Stas!

Som sagt bestemte jeg meg i går for å bli med på et av løpene i Strindheim Friidrett sin Vinterkarusell. Løpet var i dag, og jeg har ikke løpt en meter på 2 uker. Men jeg tenkte at shit au, 3 km klarer jo hvemsomhelst!

Lurte fælt på hva jeg burde ha på meg, og endte (selvfølgelig) opp med jakka jeg kjøpte i går:) Det ble jo ikke noe skitur, så... Det jeg har lært i dag er at hvis man skal løpekonkurrere på vinteren så bør man ha en sånn vindtett genser. Så det ønsker jeg meg nå... Jeg lot pulsklokka ligge igjen hjemme, og tok det vel egentlig som en treningsøkt. Det var tross alt bare 3km i meget kjente omgivelser. Vi løp rundt jobben... Jeg VANT faktisk klassen min med god margin til tross for en krisedårlig tid, da vi bare var 2 stk. Men det driter jeg i. Jeg vant jeg VANT jeg VANT!!!


Bilde er printscreen fra denne siden! Fotograf Roger Midtstraum.

Herlig start på lørdagen dette! Kjenne at man lever litt:) I dag snakka jeg litt med Far om oppvarming i forkant av sånne løp, så nå har jeg fått et par hemmelige supertips som jeg skal prøve neste gang. For det blir ikke siste gang med startnummer på brystet i år vet dere! Kanskje jeg skal trene litt for å løpe litt fortere også. Skal vel ikke så mye til. Løpe litt, kanskje? :)


Meg og Far etter mål. Se så brun han er i forhold til meg! Jeg er kjempemisunnelig...

Etterpå var det seriøs nedjogging på ELIXIA. Så, med oppvarming og nedjogging fikk jeg da iallefall den anbefalte halvtimen med aktivitet i dag også! Så ble det en aldri så liten handletur downtown Lade, før Mor og Far ble med hjem til meg og spiste risengrynsgrøt og spekemat. Kan seriøst ikke huske sist jeg spiste det sammen med de en lørdag... Det var kooos!Og dere... Se hva jeg fant på XXL i dag! Jeg mistet nesten pusten et lite sekund.


Er dette nice or what? :D

Når kan vi gå på ski???

2 kommentarer

topp2fitness

16.jan.2011 kl.01:21

Gratulerer med seier!

Det så herligt ut, du e flink :)

Kine

16.jan.2011 kl.01:42

Flinka, grattis :)

Rosa fra topp til tå :) nestn

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits