Sweet Sunday!

Sweet - weet - hvit... Hele helgen var egentlig ganske hvit. På tide! Denne juletida altså:)

Stakk til fjells (eller, det heter vel streng tatt "skogs" når man drar til Vassfjellet og toppheisen er stengt) sammen med Monica i dag, og fikk noen fine timer i bakken! Ikke kjørt på en måned, men det får jeg jo ikke gjort så mye med. Det jeg derimot kan gjøre noe med, er å ikke la det gå en måned til neste gang:)

Det som er så fint med å dra i bakken sammen med Monica, er at det ikke går an å lure seg unna rails... Det var nemlig hun som fikk meg til å kjøre på alt mulig rart for noen år siden, så da er det bare å fortsette i samme stil! For meg så er det nå bare å skru av hjernen og kjøre, for den der konsekvensanalysemaskina under topplokket utvikles for hvert år og gjør stadig raskere kalkulasjoner:) Men det er veldig gøy!

Vassfjellet..


...and all the pink stuff!


Etter jeg kom hjem lagde jeg to passelig store garlicburgers og la forplanta meg i sofaen med en film! Ganske digg, egentlig:) Så film helt til jeg fant ut at Sondre hadde kommet hjem fra Kenya en dag tidligere enn planlagt, så da stakk jeg hjem til de for å hilse på. Bare forta meg å vaske hele leiligheten først, siden det var på planen i dag...

Man får gjort ganske mye mer på en søndag etter en rolig lørdagskveld enn hva man gjør på en søndag etter en lørdagskveld som for eksempel sist helg! Så får vi se da, hva neste uke og neste helg bringer... Man kan jo ikke være for flink heller...

Rart at uke 3 starter allerede i morgen. Jeg synes det er lenge siden nyttårsaften, samtidig som de to siste ukene bare har rast av gårde!! Det er faktisk snart februar. Kommer sikkert til å klø meg i hode i år også, haha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits