MagicMonday

Eller, magisk og magisk... I mangel av et bedre ord på "M", eller at det er feil dag, jeg vet ikke, det ble nå sånn.

Poenget er: Jeg er GLAD! Og det er mange ting som gjør meg glad for tida, men akkurat i dag så er det et splitter nytt snowboard som får lykkehormonene til å danse rundt i kroppen! Jeg har hatt lyst på et brett som er under 140 i et par år nå, og endelig fikk jeg tak i et på 139 (det har nemlig vist seg å være lettere sagt enn gjort) og jeg tror det blir perfekt! (OG jeg slapp å betale fullpris - moahaha!) Det var egentlig nye boots jeg var på utkikk etter (eller, egentlig var det mat, men når du går forbi Sport Extreme på vei inn på Meny så ja...), og det fikk jeg også tak i! 70% off, I LIKE! (Og for de som måtte lure - rabatten fikk jeg ikke pga bloggen. Den ene fikk jeg fordi jeg er så utrolig søt og hyggelig og den andre fordi det var supersalg!)


Du kan lese om brettet her

Du kan lese om skoene her.

 

Den andre tingen som gjorde meg veldig glad i dag, var en innvilget permsøknad på 2 dager fra årets HV-trening i april. De to første dagene av øvelsen er nemlig lagt til samme helg som Snowboard-NM... Så da blir det (forhåpentligvis) sol og snowboard i Trysil i stedet for flyeksos og AG på Værnes. Jeg tror ikke det finnes en kjeft som hadde prioritert motsatt!


Litt magi? Trysil totusenogni

Og mens jeg sitter her og skriver... Så får jeg en telefon fra en fotograf jeg har jobbet med en gang tidligere. Jeg skal ikke si så mye mer enn at jeg kommer til å hyle høyt om det blir shoot torsdag morgen, morsomt prosjekt! Enda mer å være glad for, hihi!

Skal starte morgendagen med litt endorfinrus også. Søstrene Moen skal nemlig ta seg en aldri så liten cardioøkt før jobb i morra tidlig. Det blir digg! Fikk forresten spørsmål om vi var tvillinger igjen av et medlem i dag...


Borned in the 80's - partying like in the 80's. Wearing pink - of course!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits