In the middle of the night...

Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ser i kryss! Jeg klarer værtfall ikke å se flere puslespillbrikker... Men så langt har jeg kommet i kveld:


Tida gikk fort, plutselig var det natt... Hehe, jeg har ikke sittet med dette hele kvelden da! Jeg har nemlig vært i bakken og testa det nye brettet mitt i dag:) Og jeg er sååå fornøyd!!! Det var litt uvant å kjøre på i starten for alt er annerledes... Det er kortere, smalere, lettere og mykere, og så har det bananatraction. Mye moro:) Det ble en del tryn ut av ingenting og det kjennes på kroppen for å si det sånn. I tillegg hadde jeg nye boots (supersweet - vi kjørte nonstop i over 3 timer og de var bare kjempegode hele tiden) og de gamleste bindingene mine. Men det funka dritbra og jeg er happy!

Heldigvis begynner jeg ikke før sent i morgen så jeg kan sove litt lenger enn vanlig. Har vært oppe siden kl 5 så da er det vel lov til å være trøtt nå! Egentlig har jeg vel vært trøtt i hele dag. Det mest fornuftige jeg klarte å gjøre på jobb forutenom det som sto på 2DO-lista før kl 9 i dag tidlig var å lage en ballongsøyle. Da trenger man ikke tenke så mye!

Trøtthet kan også skjules......!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits