Serviceopplevelse ut av en annen verden!

Ja, jeg jobber i ELIXIA og ja, i ELIXIA jobber vi med service. Vi jobber ganske mye med service. Og det påvirker selvfølgelig litt tanker rundt servicen man opplever andre steder.

Choco Boco Solsiden: FAIL!!!

Jeg skulle kjøpe en brus til venninna mi, og noe til meg selv. En fresh smoothie har aldri skada, og siden den står på menyen på lik linje med ALT det andre, så bestilte jeg det.

"Neeeej, tyvärr så har vi inte det. Vi har faktiskt inte så mycke drikka".

Så var det noe annet, jeg husker ikke hva det het, som jeg spurte hva var.

"Aa, fast vi har den bara i Lime"

Så henter hun en flaske med noe grumsete i, og jeg sier at hvis det der er en flaske full av sukker så kan jeg godt ta en Cola Light jeg også. Hun stakkar jenta starter å lese bak på ettiketten og kan fortelle meg at det er bare fruktjuice og vann. 80% fruktjuice faktiskt! 80% lime? Nei takk.

Så da tar jeg to Cola Light da. Og spør om hun kanskje har en limebåt.

"Neeeej. Nej, lime har jag tyvärr inte".

Så jeg forsynte meg med to sugerør og to glass, og putta noen isbiter oppi glassene selv. Og brusen, den smakte jo som den alltid gjør, helt OK.

Jeg refererer til et tidligere innlegg og sier bare en ting:Lykke til, Choco Boco Solsiden. I følge serviceloven må må dere nå gjøre 7 veldig positive ting for meg sånn at det skal veie opp for denne opplevelsen. Denne negative opplevelsen som jeg nå deler med hele verden!

Flaks at det er så mange andre fine plasser å gå!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits