Bye january, hello february - the pink month!

Som forventet: januar måned raste av gårde i år også. Bare en liten dag igjen nå, før vi tipper over til februar... Måneden startet med to intense uker smekkfulle med gruppetimer for min del. Det var litt slitsomt, men utrolig gøy, og det gav meg værtfall gode treningsvaner fra start av! Så gode at jeg endte med å melde meg på Oslo Halvmaraton i september. Bare at da må litt mer av treningen være løping, da. Sånn sett er det godt å ha et ordentlig treningsmål!

Løp en tur litt tidligere i dag, for å få helgen ut av kroppen. Jeg har hatt verdens koseligste besøk, og da ble det naturlig nok mye god mat og drikke! Siden det nærmest var uvær her i går så var det også veldig fint å være inne... Neste helg er det dessuten

THE NIKE BLAST i Oslo, så sånn sett var det vel greit med en rolig helg nå:)


I februar har jeg en plan om et lite prosjekt her på bloggen: The Pink Project. Jeg skal se hvor mye rosa jeg egentlig omgir meg med i løpet av en dag... Rosa er for meg den ultimate gla'fargen, og siden jeg er litt ekstra glad om dagen så passer det fint. Og det skal selvfølgelig dokumenteres med det rosa kameraet.


(Legg merke til de rosa steinene på ringfingerneglen... Hahaha!)

Det er helt OK at det bare er 28 dager i februar. Vi starter på tirsdag!

Én kommentar

Kjersti

01.feb.2011 kl.23:24

RÅÅÅSA<3 Har du sætt på nægla? Ævå vil!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits