En litt annerledes step-time...

Av og til så skjer det ting man ikke har helt kontroll over, selv om vi er i 2011. Som for eksempel elektrisitet og sånn. I dag var en sånn dag, hvor vi manglet lys og strøm til musikkanlegget i alle salene... Og vi skulle bruke alle!

Klokka kvart på 4 funka alt som det skulle. Jeg gjorde klart i min sal, spilte som vanlig "I Wanna Rock" med BEP så høyt jeg bare klarte for å komme i den rette stemninga. Frederic gjorde klart i sykkelsalen, og alt funka - begge stedene. Alt klart for superfredag med Frederic og Kristine, med andre ord!

Men så, klokka halv 5, da Fred stakk opp for å etterhvert starte timen sin, var alt lyset og strømmen vekk. What to do? Ingen av sikringene var nede, alt så ut som det skulle. Siden timen min starta et kvarter senere rakk jeg å ta noen telefoner, men uten noe særlig resultat.

Løsningen ble Xycling i en mørklagt spinningsal (noe som i og for seg er ganske OK), med strøm til anlegget fra skjøteledning. Og hva gjorde jeg? Joda, jeg kjørte timen på fitnessfloor, med musikk over høyttalerne i treningssalen. CD'en min lå jo igjen i spilleren inne i salen, og er det ikke typisk at dette var en av de gangene iPod'en med backup ikke var med? Derfor ble det et program jeg har brukt tidligere, så det var jo ikke noe problem. Viktig med variasjon i treninga også, vet dere!

Det ble jo en litt annerledes opplevelse, men det virka som deltakerne var happy, og ingen skal si det ikke var liv i styrkesalen på Lade i dag værtfall!

Det er kanskje improvisasjoner som dette som gjør at jeg fortjente å bli Årets Instruktør på Lade for 2010? Fikk vite det i går! Alle instruktørene har stemt på den de syntes fortjente det mest, og jeg vant! Setter utrolig stor pris på det, og blir jo bare ekstremt motivert til å levere enda bedre timer i 2011:)


Nå stikker jeg straks til Oslo for NIKE BLAST Convention, og der skal jeg hente masse inspirasjon! Gleder meg!!!

 

GOD HELG!

4 kommentarer

Levepositivt

04.feb.2011 kl.21:57

Kreativiteten lenge leve:))) Veeedlig bra:)

Kine :)

04.feb.2011 kl.22:29

Det va veldi bra step time, veldi annaledes å veldi rart på en arti måte ;)

grattis me årets intruktør, fortjent.

Linda Skipnes

07.feb.2011 kl.10:37

Grattis med flott tittel :-)

Ny blogg: http://missmowmow.com

07.feb.2011 kl.19:56

Linda Skipnes: Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits