4x4x2 - før kl 08.45

Som sagt tidligere - jeg er ikke noen utpreget morratrener. De siste 3 tirsdagene har jeg trent før jobb, noe som har vært lett å få til siden jeg har hatt bil. I går klarte jeg å legge nøklene til bilen på et superhemmelig sted, faktisk så hemmelig at jeg ikke får vite om det selv en gang!

Så i dag var det virkelig bare å ta seg kraftig sammen, hoppe ut av senga (etter å ha ligget en halvtime lenger enn planlagt), pakke sekken og hive seg på sykkelen. Den har jo fått stå og forfalle noen uker nå, og bør vel strengt tatt ikke sykles på før den har fått på seg litt olje... (Noen som vet om babyolje funker??)

Men jeg sykla (alternativet var jo å gå...), og klarte å først løpe 4x4-intervaller, før jeg kjørte 4x4 i knebøy! Og jeg var ferdig kl kvart på 9! Da rakk jeg både å dusje, lage omelett og spise frokost før første PT-kunde kl kvart over 9. Liiite fornøyd!

I dag har jeg også klart å åpne pulsklokka (unnskyld: treningscomputeren) sånn at jeg kan bytte batteri. Har prøvd noen uker nå, men han snille mannen på InterSport hjalp meg. Ikke at han gjorde noe annet enn jeg hadde prøvd, men han fikk tillatelse til å bruke "rå makt". Hva skulle vi gjort uten menn? Jeg bare spør...

Hallo du fine fine RX800cx! Nå skal du få være med på trening igjen - og få meg i suuuperform til 25. september!

Skal bytte batteri i den fotsensoren også, og installere programvaren til klokka på PC'en. Da går det an å føre litt treningsdagbok igjen:) Var veldig flink i starten, rett etter jeg kjøpte klokka. Så krasja PC'en. Og så la jeg bare aldri inn det programmet igjen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits