Rooosa drømmer:)Etter å ha våknet gjennomvåt av svette etter bare fire timers søvn natt til i går, så ble det lett skifte av sengetøy. Jeg var dødstrøtt og lurte et lite øyeblikk på om jeg holdt på å dø. Det var akkurat som de siste sykedagene av kyssesyken og jeg var full av feber. Æsj. Jeg bytta like greit tilbake til sommerdyna også. Og den var mer enn varm nok fant jeg ut i natt!

Egentlig så lurer jeg litt på om det er dumt å ha rosa sengetøy. Siden det ofte er en varm farge. Jeg har nemlig hørt at røde sokker oppleves som varmere enn blå. Om det er sant eller ikke vet jeg ikke sikkert, men dersom det skulle stemme er det vel kanskje ikke spesielt smart å tulle seg inn i rosa laken (jeg tenker at det er ganske likt rødt) dersom man i utgangspunktet er veldig varm når man sover...?

Neeei, gi meg tilbake 20 minusgrader ute og is på innsida av vinduene. Da skal jeg nok sove godt (med topplue...)! cuz i'm sooo hot right now... :-P

 


Greide forresten å bytte batteri. Og når jeg skulle sette på plass dekselet skjønte jeg hvorfor jeg ikke fikk det opp. Det er en veldig fin klokke, men jeg tror ikke de ansatte en med hverken ingeniørlønn eller -utdannelse for å designe det dekslet. Må ha vært en mann;-) Var nemlig veldig ulogisk... Det var jo så LETT å åpne når man skrudde riktig vei. Jeg ler derfor HØYT av han stakkar intersportgutten som hadde verdens største "sesåsterkjegersombrukerråmakt"-grimase når han skrudde opp. Men SAMMA DET - klokka er god som ny! Nå trenger jeg bare rett size på batteriet i fotsensoren, så er jeg good to go! Fint med Clas Ohlsom som nærmeste nabo på jobben:-)

 


Nå er det  god natt fra Singsaker! Opp å hoppe kl 05. Velkommen på trening i morra - spesielt mellom kl 06 og 09!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits