One billion calories burned!

Oh lord! Gjett hvem som er klar for senga... MEG!

Var oppe kl 5 i dag tidlig, for å åpne senteret kl 6. På grunn av sykdom starta jeg denne o' store aktivitetsdagen med å kjøre fitnessfusion før lunsj. Ikke verdens mest krevende time, men knebøyene og intervalløkta fra i går satt godt i leggene, og jeg fikk krampe flere ganger... Udigg!

Planen var vel egentlig å kjøre litt styrke på overkroppen etter endt arbeidsdag. Og det gjorde jeg også, så vidt, etter å ha løpt intervaller i en mil på mølla... Men jeg var ganske fornøyd med et supersett på rygg og bryst. Følte meg nesten som Pippi Langstrømpe! Hvor all den energien kom fra må gudene vite...

Rakk akkurat hjemom og spise middag før Monica henta meg på vei til Vassfjellet. Veldig veldig veldig fin kveld i bakken. Nice temperatur, fiiin snø og generelt bare bra! Noen nye rails siden sist, og noen mentale sperrer fjerna siden sist... HURRA! Merka konsentrasjonen var litt fraværende, men det gjorde ikke så mye. Ingen voldsomme tryn, bare nesten:)

Var ganske sulten da jeg kom hjem, så nå har jeg spist det jeg har kommet over, omtrent one billion calories IN! Crazy...

Så, nå er det bare å sovesovesove som en stein hele natta, og være klar for en omgang hos naprapaten i morra tidlig. Hele høyresida mi er en eneste stor muskelknute packed med såre triggerpunkter fra topp til tå og jeg kjenner at hele kroppen er i en slags ubalanse... Ganske lite digg det også. Blir vel noen ukentlige runder med nåler inn både her og der, men det er jo strengt tatt bedre å ha en kropp som funker enn å ha en som ikke gjør det, så valget er såre enkelt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits