Skal, skal ikke..?

Om ca 2 timer går starten for månedens løp i Trøndersk Vinterkarusell. Jeg var med på løpet i januar, det kan du lese om her. I løpet av vinteren går det 6 løp, og du får premie dersom du deltar på 4 av de. 2 ble arrangert før jul, under det neste skal jeg holde kurs på jobben, og det siste går mens jeg traver rundt på Frigården eller i Leksdalen med AG over skuldra - litt sånn G.I. Jane selvfølgelig. Så nei, ingen premie på meg.

Deltakelsen på dagens løp skal i og for seg ikke være noe problem, da jeg ikke har lagt noen andre planer for formiddagen. Kroppen er riktig nok litt sliten etter uka som har vært, og man trenger ikke kunne så veldig mye om trening for å konkludere med at denne kroppen ville dratt bedre nytte av en rolig svømmetur i et varmt basseng enn å presse seg så veldig.

Når du titter ut av vinduet ser det også ut til at alt er lagt til rette for en riktig så trivelig løpsopplevelse. Når du ser på graderstokken derimot, ser det litt annerledes ut. Det er -15°C ute. I utgangspunktet ler jeg av -15, men jeg stiller meg litt annerledes til å skulle puste meg ihjæl i den temperaturen, selv om det bare er snakk om 3 km. Far skal heller ikke være med, for som han så fint sa så var han ikke med for å jogge rundt løypa, og det har jeg jo ikke noe problem med å forstå. Men mitt maxtempo klassifiserer kun ti jogging uansett, så jeg kan ikke bruke samme argument for ikke å starte!

Men selv om jeg er litt sliten, så er jeg vel egentlig ikke noe mer sliten nå, enn det jeg var sist etter to uker med gruppetimekjør. Forskjellen er bare at denne gangen har jeg faktisk løpt litt i forkant. Og det må jo være bra!

Så nå skal jeg spise litt havregrøt og se om jeg får noen superkrefter. Må jo snart bestemme meg!!

Hva synes du? Starte eller ikke?
6 kommentarer

Anette

12.feb.2011 kl.10:51

SKAL! :D

Kine :)

12.feb.2011 kl.11:57

vis du e sliten e det lov å ta sæ fri en dag. Men du e så sta at du hoppe i det lell du ;)

Ny blogg: http://missmowmow.com

12.feb.2011 kl.13:07

Anette: DID!

Ny blogg: http://missmowmow.com

12.feb.2011 kl.13:07

Kine: Fridag i morra!!

Camilla - veien til toppidrett

12.feb.2011 kl.13:21

Just do it! :)

Hvordan gikk det?:D

Ny blogg: http://missmowmow.com

12.feb.2011 kl.13:30

Camilla: Gikk bra! Se det nyeste innlegget:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits