Fantastiske februar!

Februar kan være en skikkelig deilig måned i Trondheim. Nå er det helt fantastisk! Det merkes godt at dagene begynner å bli lengre, sola kommer høyere opp på himmelen og det er fortsatt vinter og snø.

I dag har det ikke vært en sky på himmelen, og det hadde vært for dumt å sitte inne. Hadde vært utrolig bra med en tur på fjellet, men jeg hadde jo lovet kroppen min at den skulle få litt fred i dag. Og jeg prøver å holde ting jeg lover.

Så da var det bare å komme seg ut på tur i stedet! Jeg fikk med meg Ida Marie rundt elva. Kjøpte med hveteboller og mata endene nede ved spektrum. Det var ikke så mange av dem i dag, og jeg tror de var litt late på grunn av kulden. Men de stygge, grådige måkene holdt seg værtfall unna da!

Man kan bli hoppende gla' av sånt! Og plassert under lykkens portal i tillegg... Kan du tenke deg hvor mange lykkehormoner som fyker rundt da eller? Rart jeg ikke hopper høyere, egentlig...


(Og ja, hvis noen lurer, det er det eneste hoppet jeg kan!)

Dagens rosa får bli den fine lua:) Mor strikka den på bestilling til bursdagen min for et par år siden. Sydde på brune og rosa swarovskikrystaller i midten av stjernene. Litt blingbling i hverdagen er alltid bra!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits