Hallo verden. Jeg deler tvangstankene mine med dere!

Det handler ganske enkelt om sokker. Hvis du kjenner meg vil jeg råde deg til å la vær og lese videre. Det kan hende du synes jeg er litt gal etterpå. Men, du velger selvfølgelig selv. Dessuten vet jeg jo at du ikke greier å la vær!

 

1. Når man først tar av seg et par sokker, så kan man ikke ta de på igjen. Da må de rett i skittentøyet. Det eneste unntaket er ullsokker. Aner ikke hvorfor.

2. Det går ikke an å ha på seg ulike sokker på hver fot samtidig. Det bare går ikke. Jeg blir helt stressa av å se noen gå rundt med to ulike sokker. Det er faktisk noe av det værste jeg vet.

3. Det går ikke an å trene i vanlige bomullsokker. Bare hvis de har en Nike-logo. Da er det jo en treningssokk. Aner dere hvor mye penger jeg har lagt igjen på InterSport de gangene jeg har glemt treningssokker hjemme? Jeg er faktisk heller barbent inni skoen enn å ha på vanlige sokker når jeg trener.

4. Går man med klesplagg som ikke går helt ned til ankelen, så må man ha på lave sokker som ikke stikker opp av skoen. Værtfall ikke så veldig. Skjønner dere ikke det? Eneste unntaket er selvfølgelig det som så fint kalles fashion...

5. Sokker med hull i burde medført fengselstraff. Punktum.

6. Sokker må alltid være i par. Du har de jo på deg i par. Når du tar de av deg, så hekter du de sammen og legger de i skittentøyet. Når du vasker de, skiller du de fra hverandre like før de legges i maskina. Når du tørker de, henger du de ved siden av hverandre. Når de er tørre hekter du de sammen igjen og legger de i sokkeskuffen.

 


(Bildet er lånt)Værsågod. Nå kan du gå og rydde i sokkeskuffen din.

4 kommentarer

charlotte severinsen

13.feb.2011 kl.18:20

Så syyykt bra! :D

tvitvi

13.feb.2011 kl.18:53

Haha, morsomt!

GoRunning

15.feb.2011 kl.23:43

Veldig veldig bra! Enig!

Kjersti

17.feb.2011 kl.23:35

Håhåhåhå, du skulle vært i sokkeskuffen min, du. Her råder anarkiet. Sorte sokker og treningssokker og knelange ridesokker og ulvangsokker og blondesokker og hjemmestrikka ullsokker i salig blanding.

Men jeg greier ikke å gå i umake sokker jeg heller. Jeg kjøper sorte sokker i store kvantum en gang i året og kaster alle de gamle, slik at jeg ikke risikerer å ta på meg to sorte sokker med forskjellig strikk-kant oppi.

Det er ikke bare du som er rar, kjære Kristine :)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits