Slank med is og sjokolade!

Endelig har jeg funnet løsningen på alle mine vektproblemer. Jeg har ikke så veldig lyst til å gi opp sjokolade i livet mitt for å komme ned de stakkars kiloene, så da begynte jeg å lete etter en løsning som inkluderer sjokolade.

Og nå har jeg funnet ut at jeg kan jo bare spise sjokolade!! Dere har vel hørt om fruktnøtt? Siden det er nøtter i den er den jo stappfull av proteiner! Og så er det jo frukt. Det er jo kjempesunt!

Jeg har funnet ut at jeg kan spise ca 2 store plater hver dag, og jeg kommer til å gå ned i vekt som bare det. Du tenker kanskje at jeg kommer til å føle meg sulten? Det tenkte jeg også, så jeg har selvfølgelig en løsning på det allerede.

Jeg kan jo bare spise meg stappmett på is! Og hvis jeg velger is med eggelikør og bjørnebær, så er det jo bare en bonus. Seriøst, det må være verdens sunneste is. For dere vet vel at det er kaloriene som teller når man snakker om opp eller ned i vekt? Har dere sett at det står at is inneholer kalorier? Det er selvsagt bare tull og tøys. Alle vet jo at kalorier er energi. Og energi er jo varme. Så når isen er kald, har den selvfølgelig ingen kalorier i seg. Det er jo genialt!!!

I tillegg vurderer jeg å ta en teskje tran til frokost, sånn at jeg får ikke dør av vitaminmangel...4 kommentarer

IdaVåg-Kunstblogg

13.feb.2011 kl.21:31

haha, ikke så dum du =))

liveyourlifeonce

13.feb.2011 kl.21:43

Smart!!:)

Helene

13.feb.2011 kl.21:46

HAHA! DU er smart, og morsom :-D

slankerinna

13.feb.2011 kl.22:46

hehe..hørtes veldig fornuftig ut,kanskje jeg hiver meg på den;p.hehe..

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits