Helt innerst...

Jada, dere vet alt om meg og sokker! Treningssokker er viktig! Og det gjør ikke noe om de er litt fine heller:) Disse sokkene fra Nike er i tillegg utrolig digge å ha på. Jeg liker ankelsokker som sitter på foten uansett og som ikke har lyst til å krype under foten hvis ikke skoen sitter godt nok på. Så er de litt luftige her og der - alltid bra når man driver med sånn trening som gjør at man blir litt varm og svett...Disse rosaprikkete sokkene kjøpte jeg da jeg var i Portugal før jul. Det skal sies at jeg også eier et par i blå, som er et resultat av glemttrenignssokkerhjemmeproblemet. Og på InterSport hadde de bare blå.

I kveld er det Corebar som står på tapeten treningsmessig. I går kjørte jeg faktisk styrke på overkroppen. Synes supersett er en effektiv måte å trene styrke på, for jeg synes pauser er ganske kjedelig.

1. Trekk ned - press opp
2. Trekk bak - press frem
3. Trekk opp - press ned

Da får du med det meste av muskler. Øvelsene jeg valgte var nedtrekk, stående skulderpress med stang, stående roing, benkpress, opptrekk til hake og dips. Jeg er bittelitt skuffa for at jeg ikke er noe særlig støl i dag. Da burde jeg kanskje tatt i enda mer? Jeje. Må bare fyre av mest mulig på timen i kveld for i helgen blir det ikke noe trening (noe som akkurat nå kjennes helt OK). Skal ut på tur - igjen - først en dag med jobben i Oslo, før jeg tar verdens lengste omvei hjem, nemlig et par dager i Trysil:) Så nå må jeg bare finne en amerikakoffert som rommer alle varme klær i hele verden. Neida. Har ingen planer om å bevege meg utendørs kl 7 søndag morgen uansett, da det er meldt 27 intense blå. Æsj det er kaldt!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits