Vintereventyrland!

Jeg var i Trysil i helgen. Shit så fint det er med vinter! Når jeg ser sånn som dette her, føler jeg meg lykkelig. Bilde nr 2 skal få plass under ordet magisk i min ordbok. Hvis jeg var en eventyrprinsesse så skulle jeg faktisk hatt slottet mitt på toppen av det fjellet her:Og så skulle jeg ridd på isbjørnen min (eller bare den vanlige bjørnen - det er tross alt Trysil og ikke Nordpolen) bortover her:

Men, jeg hverken er eller kommer til å bli en eventyrprinsesse, så da får det holde å bare se litt...


Liten jente, stort fjell...

Hadde alt i alt en meeeget avslappende helg! Og det tror jeg var på sin plass. Reiste i ca 6 timer for å komme hjem, og sov sikkert halve turen (buss til Gardermoen og fly hjem). På flyet satte jeg på en lydbok og putta ørepluggene gjennom genseren og trakk hetta over hodet. På den måten ungikk jeg at noen av flyvertinnene kom og vekka meg for å slå av mp3-spilleren før landing, og da fikk jeg sovet hele vegen! (Jeg vet at flyet ikke faller ned om jeg hører på iPod under takeoff og landing. Jeg har aldri skrudd av pulsklokka på flyet, og den har jo til og med mottaker.) Kom meg også kjapt i seng og fikk sovet nesten 8 timer i natt. For en luksus! Våkna derfor uthvilt av meg selv i dag tidlig - det er ikke hver mandag for å si det sånn... Fantastisk!

Nå er det bare 3 arbeidsdager igjen før jeg setter kursen sørover igjen. Denne gangen mot Dombås og Slopstyle i NorgesCup på lørdag! Og etter det skal jeg være hjemme lenge! Værtfall 5 uker...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits