Treningsfri tirsdag!

Jeg lurer nesten på om jeg trente for hele uka i går jeg... Fikk sovet 8 timer i natt også, og drømte veldig mye rart - akkurat som jeg pleier når jeg er litt sliten. Jeg hadde for eksempel skriflig eksamen i norsk, verdens fineste 6pk-mage og veldig store problemer med å komme meg til starten på Tordenskjoldløpet. En god blanding av alt mulig med andre ord. Følte meg nesten litt gal da jeg våkna.

Avgjørelsen om ikke å trene før jobb i dag var værtfall veldig riktig. Avgjørelsen om ikke å trene i det hele tatt i dag var nok enda riktigere. Jeg bytta ut treningen med en times triggerpunktbehandling. Ryggen min ser ut som den har fått en real omgang av det om dagen mye omtalte spanskrøret. Jeg skal med andre ord ikke trene i singlet på noen dager!

I morra skal jeg trene etter jobb tenkte jeg. Den ene knebøyøkta i uka er hellig og jeg er addicted! Jeg tror den er helt sinnssykt skadeforebyggende for meg akkurat nå, og så må jeg jo vedlikeholde fasongen på rumpa:-P Du får neimen ikke noe gratis her i verden når du har tippa 25 og vel så det - tro meg!

I tillegg så må jo overkroppen få seg en runde - det er jo tross alt snart mars. Og er det snart mars, så er det snart tid for bikini, nakne skuldre og rygger:) Jippi!!!

Og det at våren står og tripper på trammen er bare helt sykt. Denne vinteren har bare gått så sinnssykt fort. Rettelse: Denne vinteren også. Februar er snart ferdig, og jeg står igjen i garderoben og klør meg i hodet. Hva skjedde? Æææ! Blir alltid litt filosofisk på denne tiden av året... Livet er ganske kort har jeg tenkt i dag. Blant noen andre tanker også selvfølgelig. Det er iallefall alt for kort til å gå rundt og være missfornøyd. Løsningen for meg blir da ikke å godta alt mulig, men å gjøre det som skal til for at jeg skal være fornøyd. Og noe har man da lært gjennom årene, sånn by the way... (Har så smått begynt å flytte gamle digitale bilder fra CD'er over på en ekstern HD. Blir jo så man kikker litt i arkivet da...) De umiddelbare tankene jeg gjør meg etter å ha bladd kjapt igjennom er: 1. Jeg skal værtfall aldri ha blondt hår igjen. 2: Jeg skal aldri veie over 60 kg igjen. 3: Jeg har veldig søte og fine venninner!

Sådetså.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits