Vår egen VM-lounge!

Jeg er ekstremt kreativ når jeg er på mitt trøtteste. Jeg er vel ganske trøtt hver onsdag morgen når jeg åpner senteret, men så ekstremt som i dag vet jeg ikke om jeg har opplevd noen gang. Jeg trodde jeg skulle dø. (Jeg mener det burde vært en naturlov som sa at det ikke var mulig å våkne når man er så trøtt!!!)

Løsningen når man er så trøtt som det jeg var i dag er å gjøre alt annet enn å sette seg på en stol og kikke tomt ut i lufta værtfall! Og da gjerne ting som ikke krever noe særlig tankevirksomhet, eller krever nøye vurderinger eller noe som innebærer utfordrende beslutninger. Sist gang jeg var i nærheten av å være så trøtt lagde jeg en stor ballongsøyle...


I dag har jeg laget VM-lounge!

Under hver av de firkantene med GULL, SØLV OG BRONSE skal vi henge opp medaljer etterhvert som Norge vinner. For det kommer vi jo til å gjøre til gangs!! Jeg har printet ut og laminert til den store gullmedaljen i dag!

Jeg har også sørget for flere poser med GULL-vafler! Litt symbolsk servering må man jo ha! Og med en SoloSuper i tillegg er værtfall jeg klar for litt ski-VM:)
Så kan resten spise kjeks, mens jeg spiser GULL!!!

NB!!! Vi har selvfølgelig flatskjerm på veggen i relax-området, så her blir det ski-VM for alle penga!

Kom å se sammen med meg da:)

Én kommentar

24.feb.2011 kl.22:16

Heia! Veldig fint! :o

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits