Almost forgot...

Nå holdt jeg helt seriøøøst på å legge meg. Jeg hadde nesten glemt the pink shit... Lei? Oh yes. To dager igjen etter dette! Yesyesyesss!Bildet er ikke fra i dag, men samma det. Fantastisk rosa (selv om det ikke ser sånn ut på bildet...) blondekreasjon fra Sisters point. Og nei, det var ikke den jeg brukte på jobb på Dombås i dag... Jeg kom hjem et par timer tidligere enn planlagt, så jeg rakk og stikke i en bursdag:) Måtte jo uansett vaske vekk det todagers luehåret, så da kunne jeg jo like gjerne pynte meg litt tenkte jeg.

Og hvorfor sitter jeg her og blogger sent på lørdagskvelden? Jooo, fordi jeg kjørte bil til festen, kjørte hjem igjen og skal nå legge meg og vinne VM i soving sånn at jeg er klar for bakken kl 10 imorra. 3 dager på rad med brett på bena har ikke skjedd før denne sesongen værtfall.

Og så har jeg innsett at jeg har et lite problem. Jeg er så hekta på sukker nå at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har sånne cravings at det er helt sykt! Så nå må jeg bare slutte. Helt. Man trapper ikke ned på heroin heller liksom. Og jeg har lest at sukker og heroin har myyye til felles hva avhengighetsfaktoren angår. Så nå skal jeg sette meg selv på avvenning. Jeg gidder ikke å vente til den berømte mandagen, så derfor slutter jeg bare nå. Akkurat nå. Jeg tenker at vi sier ut mars i første omgang. So long, chocolate...

2 kommentarer

Nina Therese < 3

27.feb.2011 kl.13:37

Fint bilde

Ny blogg: http://missmowmow.com

27.feb.2011 kl.21:36

Nina Therese < 3: Takk for det!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits