The Curious Case of Kristine Moen

Endelig.

I dag har vært lykkedagen i hele livet mitt!

Det var kanskje litt å overdrive, men jeg har en sinnssykt god følelse. Jeg har nemlig hele tiden vært overbevist om at å rotere opp til 720° på snowboard er like lett som det ser ut til. Du trenger bare å ha litt guts, og å vite hvordan du skal rotere. Utfordringen sånn jeg ser det er at du ikke kan lære deg det så veldig gradvis. Du må bare ha så stor fart som du trenger (i mitt tilfelle så stor som det bare går an å få, tror jeg...), og så kline til. Og den overaktive konekvensanalysekalkuleringsmaskinen som har bodd i hjernen min har fint satt en stopper for noe særlig gutsing fra min side.

Men i dag hadde jeg egentlig bare bestemt meg for at jeg værtfall skulle lære meg en 360. Og det klarte jeg. Fordi det var så lett. Jeg bare venta til det kom en liten kid som tok en FS5, og så gjorde jeg bare akkurat det samme som han, foruten den siste halve rotasjonen. Hahaha! I proved myself right!

I tillegg har jeg overvunnet hangtimeangsten. Og jeg har greid å slutte og speedchecke. Og, ikke minst, jeg har tryna helt grisejævlig (så den 360'en var kanskje ikke såå lett likevel...). Haka mi driver og vokser seg dobbelt så stor pluss at den mangler en del hud, og om ikke nesa mi var stor nok fra før, så har den ekspandert litt mot venstre side av ansiktet. Og ser ut som den kan bli ganske blå etterhvert... Egentlig, så ser egentlig bare hele trynet helt fucka ut.Søt da vet dere!


Jeg lover at nesa ikke er knekt, selv om det kan se litt sånn ut...

Det er altfor mange folk rundt meg som sier de begynner å bli feige fordi de er blitt gamle... Dette er mennesker som er yngre enn meg. Jeg tror bare at jeg har snudd jeg. Hvorfor skal man ikke kunne dra på litt mer nå? Jeg tenker at jeg føler meg i ganske god form, jeg føler at musklene mine er sterke og stabile nok til å klare og holde leddene noen lunde på plass selv om jeg tryner, og jeg er i hverfall voksen nok til ikke å ha noen uferdige vokseskiver i knoklene som kan bli ødelagt hvis de knekker. (Og ingen vitser om at vokseskivene mine antakelig er ødelagt alle sammen. Takk.)

Jeg skal kjøre så mye jeg bare klarer i mars. Og så skal jeg kjøpe meg rullebrætt. Og så skal jeg være mye på besøk hos mor&far og hoppe på trampoline i sommer. Og så skal jeg kjøpe meg sesongkort neste år...

2 kommentarer

Kjærs

27.feb.2011 kl.23:08

Kjør på!

Ingrid Elisabeth

04.mar.2011 kl.23:44

Da skjønner jeg hvorfor du sminket deg før timen i går :p

Tøft uansett da, tør ikke stå ned vanlige bakker på langrennsski engang jeg...

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits