Supersalsa - og sjokoladefluffmuff...

Denne salsaen er fantastisk tilbehør til mat!

*tomater
*agurk
*avocado
*ananas
*rødløk
*svarte bønner
*chili
*hvitløk 
*koriander
*limesaft

Hvor mye du tar av hver ting kan du justere ut fra hva du liker. Jeg brukte to tomater, en halv agurk, to små avocado, 3 tykke skiver ananas, en liten rødløk, en boks svarte bønner, to hele chili med frø (ble litt sterkt...), to fedd hvitløk, en god neve koriander og saften fra en lime. Dette blir en ganske stor porsjon, og det er bra, for den blir bedre dagen etter når smakene får satt seg litt:)

Den er veldig god å spise til nachos, men i dag ble det salmalaks! Krydret den med spisskummen, maldonsalt og kvernet pepper før jeg stekte den i olje i vanlig stekepanne.


Namnam!

Det ble sjokoladefluffmuffins til dessert! Jeg glemte å ha oppi noe som helst mel, så det ble store luftige muffins som tro det eller ei smakte veldig godt. Klarer å lure inn litt søtsaker da vet dere... Og dere - helt uten sukker! 2 egg, 1ss mager kesam, 1ss sukrin, 2ss sukrinmelis, 15g bakepro, 15g bakekakao og kanskje 10 dråper vaniljeessens. Eggehvitene piskes stive for seg sammen med sukrinmelis og vaniljeessens, og blandes inn i det andre til slutt. Stekes i tja, 12-15 min på 170 grader. Jeg lagde 7 stk, og for dere som er opptatt av næringsinnhold ble det ca 45 kcal, 5g protein, 2,5g karbo og 0,6g fett pr stk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits