Trening til krampa tar deg!

Hvor mange gruppetimer har du trent denne uka? Jeg har trent 6!

I går var jeg med på CardioXpress (intervalltrening i kondisjonsavdelingen) før jeg hadde FitnessFusion.

I dag hadde jeg Corebar Basic, før jeg var med på Pilates etter jobb. Og når jeg var ferdig der, dukket sjansen til å være vikar på Total (30) og ELIXIA Shape (30).

Jeg merka på Corebaren at jeg kanskje bare skulle tatt det litt med ro. Jeg trodde jo egentlig at det var ansiktet jeg tok meg for med på søndag, men jeg tror kanskje arm og skulder fikk seg en liten støyt også. Det er akkurat som om tricepsen på høyrearmen er litt hoven. Jeg fikk værtfall krampe i den armen under styrkedelen. Flott!

Pilates er noe jeg ikke gjør sånn alt for ofte, og derfor blir det ikke sånn superintesivt. Og så lenge man bare er med på timen, så er det jo gode muligheter til å tilpasse underveis hvis det er ting som ikke går så bra...

Jeg hadde ikke gått på Pilates dersom jeg visste hva som venta etterpå. Av og til skjer det ting i verden som man ikke har helt kontroll på, og derfor var det plutselig bruk for meg som vikar på Total og Shape. Og det er jo så morro å ha Total - så jeg sa ja. Brente ut en CD i hui og hast, og var så gira når jeg starta timen at det ble full gass fra start. Ut i fra pulsklokka svei jeg av dobbelt så mange kalorier på 30 minutter Total som på 55 minutter Pilates. Hva det sier mest om (Total, Pilates eller meg...) vet jeg ikke... Men at jeg var på kanten til krampe i begge leggene hele timen igjennom, det vet jeg. Men det er rart hvordan man kan klare å manipulere kroppen til at den ikke slår ut likevel. Gjort det før da sjø...

Heldigvis handla jeg mat for nesten 1000 kr i går, så da trengte jeg ikke innom butikken på vei hjem. Da tror jeg den sukkerfrie måneden hadde vært historie for å si det sånn. Har nettopp spist en relativt stor porsjon middag med kyllingkjøttdeig krydret med hjemmelaget tacomix, resten av salsaen fra i går, fullkornsris og litt ekstra lett creme fraishe. 


Må bare la middagen synke litt, før jeg skal spise litt dessert mens jeg venter på at klesvasken blir ferdig... Og så skal jeg sooove!

I morra skal jeg kjenne veldig godt etter før jeg trener noe som helst! Jeg vet bare at jeg bør kjøre runden med knebøy. Og en intervalløkt. Men vi får se. Torsdag blir det gruppetimer både tidlig og sent, og gruppetime på fredag... Og jeg har tenkt meg i bakken i morra kveld. Hehe. Jeg tror jeg tar en dobbel dessert jeg!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits