På tide med litt moro igjen da...

Jeg droppet lett treninga i dag. Av erfaring er kroppen litt sliten når man får lemus på de rareste stedene. I dag er det høyre tommel som har levd sitt eget liv. Facinerende.

Men det betyr selvfølgelig ikke at jeg blir sittende i sofaen hele kvelden. Er det ikke noe som heter at vondt skal vondt fordrive? Jeg tenker derfor å tryne skikkelig en gang til, sånn at jeg går i null og er meg selv igjen i morra. My nose still hurts! Så superundertøyet er allerede på, det er mer bensin på bilen enn det har vært på lenge og jeg er klar for en ny tur i bakken. Jeee:) Det er vel bare å innse at denne uka blir et solid unntak fra min egentlige treningsplan - uten at det får de heeelt store konsekvensene. Blir litt "dårlig" ernæringsmessig bare... Når det er sagt, sett bort fra litt mager vaniljekesam, så har jeg holdt meg unna sukker. (Utrolig hvor stor pris man setter på proteinpulver med sjokoladesmak...) Og jeg lever da fortsatt i beste velgående! Nå gjenstår det bare å se om den konfekteska fra jul som jeg fant igjen i en skuff på kjøkkenet i går får ligge i fred de neste 4 ukene...

SÅH -.dere får kose dere med sofa eller trening eller WHATEVER! JEG stikker i bakken og nå er det mest mulig rock'n roll resten av kvelden. Sliten er et relativt begrep... Haha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits