Jeg er forelsket... I en mann som jeg ikke kan få...

Hver eneste kveld lurer jeg på hva du holder på med... Og jeg DØR av nysgjerrighet. Selv de gangene jeg vet at jeg bør legge meg å sove, sånn som nå, så tar nysgjerrigheten overhånd og jeg bare må finne ut av hva du gjør... Av og til skremmer du meg med de svarene jeg får. Du skremmer meg så mye at jeg blir redd for deg - og ikke minst for de som er rundt deg... Av og til så redd at jeg nesten ikke får sove faktisk!

Du er ikke den snilleste gutten i gata. Egentlig, så gjør du veldig mange ting som jeg ikke liker. Men sånn er det bare. Jeg liker litt slemme gutter. Det er forsåvidt et under at du har klart deg så bra, og at du fortsetter å klare deg så fint... Og det er kanskje nettopp derfor jeg beundrer deg så veldig også! Selv om du går på trynet virkelig hele tiden, så kommer du deg alltid, alltid ovenpå igjen.

Egentlig, så er du vel litt for gammel for meg. Og jeg tror du synes at sånne jenter som meg kan finne seg noen som er så mye bedre. Men hva er bedre da? Jeg tror jo bare at du kunne passet på en liten jente som meg... Jeg liker at folk synes du ser litt farlig ut. Det gjør deg bare så veldig til en MANN! Og det liker jeg! Men du vet jo ikke en gang at jeg finnes. For i din verden finnes jeg jo ikke...

Så jeg har innsett det nå. Innsett at jeg aldri noen sinne kommer til å få deg. Likevel, så kommer du til å holde meg våken i kveld også. Jeg lurer sånn på hva som skjer. For selv om svaret virker så nært, så kan det umulig være det. For det er jo fortsatt en halv bok igjen! Du lurer meg bare... Faen ta deg, Harry Hole!

2 kommentarer

Kjersti

11.mar.2011 kl.14:25

Haha! Du skulla virri krimforfatter:)

Levepositivt

11.mar.2011 kl.16:31

hahaha så bra da:) Krim er spennende:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits