Kampen mot klokka!

Og jeg VANT!

I dag arrangerte Strindheim Friidrett nok et løp i Trøndersk Vinterkarusell. Jeg har vært med to ganger før i år, og det har vært ganske moro!

Den første gangen bestemte jeg meg kvelden i forveien. Det vil si, jeg fikk vite om det kvelden i forveien. Det gikk ikke bra, men helt OK. Jeg hadde ikke løpt en meter på 2 uker, men 3 km er jo ikke all verden så jeg stilte til start uten de helt store målene og forventningene.

Den andre gangen var det innmari kaldt og ikke så mange som deltok.Siden Far ikke starta så måtte jeg jo nesten ta ansvar for Moen-navnet, hehe:) Til tross for mange minusgrader løp jeg 50 sekunder fortere enn første gang. Det er ganske bra på 3 km! Det skal sies at jeg hadde løpt litt mellom de to første løpene da...

Siden jeg forbedret tiden så kraftig sist, var jeg faktisk litt nervøs i dag. Det er jo en høyst uhøytidelig konkurranse, men jeg måtte liksom konkurrere mot meg selv! Hadde jeg tatt en rolig kveld i går og lagt meg tidlig så kunne det gått riktig så bra dette. Kvelden var for så vidt rolig, men det ble litt senere enn jeg tenkte, og det ble noen glass vin mer enn jeg tenkte. Rart det der...

Men for all del, til tross for noen knappe timer søvn var formen bra i dag! Etter anbefalinger fra min Far ble det en litt mer strukturert oppvarming enn det jeg har gjort før, og en boks med energidrikke et kvarter før start. Jeg er ikke størst på sånne drikker, men jeg fikk en boks for leeenge siden som har stått i kjøleskapet siden, så den var veldig kald og jeg tror den gjorde jobben.


Elsker at de tar bilder etter 3K. Haha, det pustes for å si det sånn!

For jeg persa med nye 47 sekunder!!! Det var veldig slitsomt, men det var bare å tenke "du skal løpe raskere enn sist, du skal løpe raskere enn sist, du skal løpe raskere enn sist..." Og da gikk det på finurlig vis framover. Og jeg kom meg i mål. YESSS! Jeg er veldig fornøyd, faktisk:)


Jeg og min superspreke Far! Etter målgang...

Igjen, fantastisk start på en lørdag! Nå er jeg litt sliten og skal kose meg i sofaen i alle fall en liten stund til... Så får vi se hva resten av denne lørdagen har å by på:)

 

En fin lørdag ønskes dere alle!

2 kommentarer

drommehagenhudpleie

19.mar.2011 kl.21:11

Godt jobba Kristine! Du har all grunn til å være stolt over dæ sjøl :D

sofiegullaksen

19.mar.2011 kl.22:13

bra blogg ! fast leser fra nå av ! <3

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits