Noen som kan anbefale meg et brukervennlig speilreflekskamera til en OK pris?

Jeg har så lyst til å ta litt finere bilder... Nå er jeg akkurat over grensen til å være litt for lei av like under middelmådige bilder fra det rosa partycam'et. Det gjør absolutt nytten sin, for all del, men nå er jeg vel egentlig interessert i å ta de beste bildene når det ikke nødvendigvis er party...

Har sett litt på Canon EOS 550D, som jeg tror (på grunn lag av at jeg skjønner kanskje 25% av det som står i beskrivelsen...) at jeg liker veldig godt. Ellers har jeg så vidt kikka på et litt billigere 3000-etellerannet fra Nikon. Men på sistnevnte var det et par ting jeg ikke likte. Og da kan jeg enten bruke litt mer penger og bli mer fornøyd, eller la vær å bruke penger i det hele tatt. Billigere er ikke ensbetydende med billig, hvis du skjønner. Hvis du får med irritasjon på kjøpet mener jeg.

Som sagt, skjønner ikke så veldig mye, og tenker at hvis jeg kan slippe og bruke tid på å finne ut alt det på egen hånd så er det fint. Tips og anbefalinger mottas med største takk! Jeg vet I ALLE FALL hva Mor kommer til å si, hun som er størst i forbrukertester, når hun ser dette:

SHOOT! Haha...

3 kommentarer

Ingrid Elisabeth

20.mar.2011 kl.23:50

Selv har jeg nikon d60. Etterfølgeren til dette er d3000. Jeg er kjempefornøyd med mitt, men hvis du har råd til å legge i litt ekstra kan det være verdt det. Men husk også at objektivet er viktig. Feks hvor mye lys det slipper inn hør litt rundt. Japan foto er gode på nikon i alle fall :)

Lene

21.mar.2011 kl.07:53

Ikke kjøp Nikon, Canon er et mye bedre merke! :)

Jeg har Canon 1000d som jeg kjøpte til ca 3000 kr (med minnebrikke og 3 års garanti) og jeg er sånn passe fornøyd. Det er ikke det beste kameraet, men eg god pris. 450d er ganskje bra, bare til en litt høyere pris enn 1000d. Selvom jeg ikke har prøvd 550d selv vil jeg anbefale det. Flere i klassen min (jeg går media) har dette kameraet og er veldig fornøyde. Et stort pluss er at du kan filme med det. Du tror kanskje du ikke har bruk for det nå, men jeg lover deg, du vil ikke angre! :)

Kjærs

22.mar.2011 kl.21:24

Æ har Nikon D3000 å syns d e bra:) Brukervennlig og tar fine bilder - d e d, å ikke hvilket merke som e bæst, æ bryr mæ om... Kanskje æ e snedi men?!?!

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits