Det perfekte tidspunktet for et blogginnlegg.

Akkurat nå. Sånn rundt midnatt. Og jeg skal være på jobb veldig veldig tidlig.

Fordi?

Jeg driver å pakker... En boardbag. En bag. En sekk. En skipssekk. Og en militærsekk. Og kanskje en bag til, hvis det ikke blir plass i skipssekken.


Hvis det bare kunne pakka seg selv......!!!

Og jeg synes det er utrolig kjedelig å pakke. Det er akkurat som om jeg har angst for å bli ferdig. Så da må jeg bare gjøre noe annet innimellom. Som å blogge litt. Noe jeg omtrent ikke har gjort den siste måneden. Og antakelig ikke kommer til å gjøre de neste to ukene. Men akkurat nå, så passer det fint.

Jeg har valgt å ikke blogge så mye i det siste fordi jeg kjente på at denne bloggen mangla litt substans. Så da var det like greit å la vær. Samtidig er det mange som sier at de synes bloggen er morsom, men da trenger jeg å vite hva det er som er morsomt, og hvilke innlegg jeg kan droppe å bruke tid på. Kritikk mottas med største takk - og er høyst nødvendig om jeg skal fortsette med dette i det hele tatt...

Ellers, så har jeg tenkt ganske mye i det siste. Eller, kanskje det er det jeg ikke har gjort. Jeg vet ikke. Men det er mange løse drømmer og ønskeplaner som nå ser ut til å kunne settes i et slags system, og faktisk etterhvert kan bli noe veldig bra. Mange små steg med høy frekvens gjør også at man kommer seg framover, det skulle vel jeg vite det meste om, haha:) 

Etter jobb i morra går turen til Trysil og Snowboard-NM. Det har i alle fall potensiale til å bli et bra arrangement, og jeg tror det blir veldig gøy å jobbe med. Gleder meg:) Jeg skal først og fremst jobbe som TD på BigAir fredag, og Slopestyle lørdag og søndag.

På søndag flyr jeg hjem igjen, dvs til Trondheim Lufthavn, hvor jeg bytter boardbag og snowboar med grønn sekk og AG3 før jeg plasseres i Værnes Garnison. Jeg har egentlig vært utrolig lite motivert for årets trening (jeg trenger å være på jobb..), men når jeg henta militærstæsjet fra boden i stad så kjente jeg at jeg gleder meg litt til det også. Til tross for at vi skal sove to netter i telt. Telt er OK men jeg haaater å ligge i sovepose. Jeg tar gjerne med meg luftmadrass, laken og dyne hvis jeg har mulighet til det når jeg skal sove i telt... Luksus da sjø...


Men - nå skal jeg gjøre meg ferdig med alt, og komme meg i seng. Blir ikke mange timene med søvn, men jeg kan da vel sove på flyet og på bussen fra Gardermoen til Trysil imorra. Det er ikke så veldig mye spennende å se på den veien uansett..!

Joggesko og pulsbelte ligger i bagen. Jeg håper jeg får brukt de en eller to ganger...

Ha to fortryllende uker, så kommer jeg sterkere tilbake dersom dere klarer å motivere meg til det! Hvis ikke, så får vi se hva som skjer...

SO LONG!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits