Tilbake til det vanlige livet...

Jeeeeez! Nå skulle jeg egentlig vært på jobb. Jeg skulle egentlig hatt Corebar Basic. Men i stedet ligger jeg som i koma på sofaen, med TV'en på og skulle ønsket jeg gadd å gå på butikken. Men aldri i livet om jeg gidder det nå. På med regnklær igjen? Pøh! Så jeg har bestilt pizza som Mor kommer med etterpå, sammen med baggasjen fra sist uke.

Fantastisk å være hjemme igjen, etter 10 dager på farten! Jeg kjenner at jeg har gått 5 dager i snowboardboots, etterfulgt av 4 dager i marsjstøvler. Jeg kjenner at jeg har spist alt mulig annet enn jeg pleier, at jeg ikke har trent på unormalt lenge og at jeg værtfall de siste døgnene har hatt en helt crazy døgnrytme. Siden tirsdag har jeg sovet 5 ganger! Fra 1,5 til 4 timer i soveposen, og kanskje 1 time sammenhengende søvn. Hva gir du meg? En sliten jente...

Men det har vært mye gøy da. NM i Trysil ble kjempebra! Snowboard er moro assa... Utrolig mange fine folk å jobbe sammen med, jeg gleder meg allerede til neste sesong:) Vi rakk litt kos innimellom også, et par runder i bowlingen, litt plasking, og så fikk jeg kjørt bittelitt snowboard selv også... Det ble noen lange dager, men ikke lenger enn at jeg la meg til å sove kvart på 11 lørdags kveld... Hadde nok blitt litt mer fest om det ikke var for at jeg skulle rett på øvelse søndag kveld, og at jobb er jobb og det er lov å være litt seriøs.


Who needs Hollywood...


Fra joggeturen tiiidlig onsdag morgen!


Nette nette nette nette... 


Årets SBX NM-løype..


Øverste del av SlopeStylen. Trodde du det bare var fint vær i Trysil? Det trodde jeg også. Før.


SlopStyle siste dag...


Gjennomgang av scores. Ganske intimt. Og noe som kan ta litt tid. Jeg rakk IKKE bussen fra Trysil...

Men, jeg rakk å komme meg til Gardermoen før flyet skulle gå (JA - jeg måtte løpe til gaten), og ble etter ankomst Værnes svippa rett bort i militærleiren av Mor. Glemte å ta toalettmappa ut av den bagen jeg sendte med henne hjem, men heldigvis så lå tannkosten godt bevart i sekken jeg tok med videre.

Rart hvor primitiv det går an å bli egentlig... Jeg ga bæng i hele toalettmappa. Da jeg kom hjem hadde ikke håret mitt vært i nærheten av en hårbørste siden tirsdag morgen (eller mandag kveld?). Feltuniformen blir skitten uansett, så man gidder liksom ikke bry seg om man søler litt. Og jeg med mine sære sokkeregler - jeg har hatt på de samme sokkene i 3 dager. Jeg har til og med sovet med de på, og bare tatt de av for å lufte tærne litt når jeg har sittet på samband. (Men dere husker vel at ullsokker var unntaksregel også? :-D) I dag hadde jeg vondt i hodebunnen. Sikkert fordi jeg har hatt lua på ca hele tiden, bortsett fra de gangene jeg sov med hørselvern på. Jeg klagde litt over for myke senger og for små puter på Radisson sist uke, men det er plutselig heeelt greit å ligge i en stygg sovepose på et 2cm liggeunderlag på stein og grus, med en ullgenser til pute...


Klargjøring til strid... Bamsemumspatrulje på Mega i Stjørdal! Sjokolade gikk ned på høykant over hele linja...


Lufting av tærne under sambandsvakt. Til tider ganske lite action...

Jeg tok en laaang dusj etter jeg kom hjem, og har skrubba hver en cm3 av kroppen. Fantastisk godt! Jeg var ikke på skytebanen denne gangen, så ikke noe kruttslam i ørene denne gangen:)

Men nå kommer Mor straks med pizza til meg!! En rolig TV-kveld. Ikke sjangs at denne hjernen kommer til å funke før imorra og maaange timers sammenhengende søvn!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits