LCHF Sjokoladeis - du kommer til å ELSKE den!!!

Etter å sist uke ha levd 3 dager på dårlig ferdigskåret butikkbrød og feltrasjon av typen pasta bolognese, og ha gått opp 1 kg for hver av dagene, tenkte jeg at om jeg en gang i livet skal teste LCHF, så må det være nå!

Så får vi se da, hvor kort tid det tar før jeg blir lei av dette prosjektet! Jeg vet at det fungerte ekstremt bra for meg å spise mer karb også, så det blir spennende å se hvordan det blir å gjøre stikk motsatt igjen. Uansett, det har allerede kommet noe skikkelig godt ut av det, nemlig en veldig veldig god sjokoladeis!!!

* 1 dl kremfløte
* 1 egg
* 1 eggeplomme
* 50 g sukrinmelis
* 30 g sjokoladeproteinpulver
* 10 g bakekakao

Pisk fløten til krem sammen med sukrinmelisen. Bland egg, eggeplomme og tørrvarene. Hadde i litt vann også for konsistensen... Men det får du nesten bare se an. Rørerørerøre. Sett i fryseren. Vil anbefale deg å røre ca hvert 15 min til den er stivna og spiseklar.

Hele greia kom seg på 664 kcal, fordelt på 39,6g protein, 53,9g fett og 5,1g karbohydrat. Du trenger kanskje ikke spise opp alt på en gang... Og det går faktisk ganske bra, for dette er jo en is du i tillegg blir ganske mett av! Ikke at jeg har prøvd det, men jeg ser for meg at en varm bringebærsaus setter prikken over i(s)en!

 


I tillegg må jeg jo si det er mange fordeler med et sånn LCHF-kosthold også... Spesielt for meg som er så glad i ost! Så har du jo alt av kjøtt og fisk og skalldyr, og ting å lage fete gode sauser av... Smør, creme fraiche, seterrømme... Og det er intet mer enn luksus! Hvis det her ser ut å fungere (og det bør fungere fort!), så skal nok kreativiteten på kjøkkenet få lov til å blomstre etterhvert... Så skal jeg prøve å dele suksessene med de som måtte være interessert i det:)

Én kommentar

Levepositivt

11.apr.2011 kl.23:19

Thanks:) den må printes ut:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits