Taco-tendenser...

Er taco Norges nye nasjonalrett? Føler dette er noe alle kan spise hele tiden uten å bli lei... Og man kan jo variere i det uendelige! Ja, jeg mener i det uendelige. For det finnes en tacoverden utenfor SantaMaria og OldElPaso...

Fersk koriander, lime, chili, hvitløk og spisskummen.

Og litt salt, pepper og paprikapulver.

Da blir det jo bare godt, da! I går lagde jeg tacokjøttboller med dip av hvite bønner og ananas. 

 

Som aldri har jeg gått etter noen oppskrift - det er på slump så det holder...

Til kjøttbollene brukte jeg 200g karbonadedeig, litt vann, saften fra en limebåt og ganske mye frisk koriander som jeg anbefaler å ta deg tid til å finhakke. Jeg er en utålmodig (og ofte veldig sulten) sjel, men det fungerte greit med litt grovhakking også:) Krydder må du nesten tilpasse etter smak, men jeg brukte fersk hvitløk (hvitløkspulver er jeg ikke spesielt fan av...), chilipulver, spisskummen, paprikapulver, litt maldonsalt og kvernet pepper. Bland det sammen og klapp sammen så mange kjøttboller/-kaker du vil ha. Jo større de er, jo mer juicy blir de som regel!

Til den hvite bønnedipen brukte jeg en halv boks store hvite bønner (de fra GoGreen er veldig fine), saften fra et par limebåter, en sjalottløk, hvitløk, salt og pepper. Moser alt sammen med en stavmikser. Simsalabim!

Ved siden av hadde jeg kuttet opp litt frisk ananas, men jeg ser for meg at mango fungerer vel så bra. La til litt Chunky Salsa fra SantaMaria (hvis ikke blir det jo ikke ekte taco, haha!). Den som fant opp"TacoSaus" kastet bort tiden sin. CS er sååå mye bedre!!!


NamNam!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits