EUROVISION 2011 - Gettin' in da mood...

Først av alt - jeg hiver en forbannelse over alle radiosignalvekkeklokker. Og bruksanvisningene deres. Den måtte selvfølgelig ringe en time for tidlig første gang.

Men når man først er våken så tidlig, så går det jo fint an å bruke tiden til noe fornuftig. Så nå har jeg akkurat lastet ned albumet med årets GP-finalister. Ikke så mye fordi jeg elsker GP (jeg så faktisk en norsk delfinale i år da...), men fordi jeg neste fredag skal ha Total Step & Styrke EUROVISION. Det er mange gamle låter som funker bra (hadde samme timen i fjor), men det er jo morsomst med de nyeste. Og - til min store lettelse - mye OK i ulike musikksjangre som kommer til å fungere bra. Må såklart ha med noen gamle schlægers også da:) Blir moro, jeg gleder meg!I fjor drista jeg meg til å ha på meg en topp med noe strasslignende greier på timen. Som dere kanskje vet gikk jeg jo til innkjøp av de mest crazy hotpantsene i verden før GP-middagen med noen venninner i fjor. Fikk brukt den igjen under DirtyDancing ELIXIA DanceTour 2010, og nå skal den jammen meg fram fra skapet igjen. Den kommer jeg aaaldri til å kaste! Sikkert noen som mener den burde vært en del av de 5 posene jeg skal avlevere til Fretex i dag, for den er jo ikke så veldig fin.


Det er kanskje ikke gull alt som glitrer, men paljetter og strass er bra det óg!!!Det har plutselig blitt bittelitt mye å tenke på om dagen, men det får bare gå. Jeg har vært flink til å ikke jobbe så mye mer enn jeg skal i hele år, så å skli ut litt en måned nå får gå greit. Kommer jo et par fridager i form av helligdager også, that's nice! Pilateskurs med eksamen i slutten av måneden, lage denne timen, en Bunadn Lyg Itj-time 16.mai (for de av dere som har hørt om Bikinis Don't Lie er dette en slags variant av den. For er det noe som virkelig forteller om du har lagt på deg eller ikke så er det bunaden!!! Passer ekstremt bra i forkant av nasjonaldagen), en ekstra Oslo-tur med rebrandkurs for Total-produktet som kommer i ny wrap fra høsten, opplæring av nye medarbeidere, og noen ekstra vikartimer. For moro skyld. Og kanskje litt for å bli varm i trøya igjen? Jessica jobber som bare det med høstens timeplan, og den ser bra ut! Den er ikke ferdig før den er ferdig så jeg skal ikke si noe spesifikt, men jeg tror kanskje det blir litt flere timer på meg igjen fra høsten av, selv om meningen var å trappe litt ned dette semesteret så bare går det ikke. Det er litt for gøy! Og så lenge timene er variert nok så klarer kroppen min å takle det bra. Skal man holde på sånn så  man være i god form. Og er det feil? Ikke for noen! NU KöR VI!!!

 

Ha en insane fredag da dere!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits