Man skal aldri undervurdere sin egen Far. Heller ikke når man er voksen.

Mange av de tingene jeg ble fortalt som barn skjedde aldri. Nissen kom med julegaver selv om jeg hadde vært slem noen ganger i løpet av året, og jeg ble mett selv om jeg drakk opp all saften før jeg starta med middagen (eller, det var det kanskje Farmor som sa...)

Uansett. Noe av det vi ble fortalt var faktisk sant. Og det er det fortsatt. Som for eksempel av "våren er den skumleste tida på året. Man må passe på at man ikke går ut med for lite klær på. For da blir man forkjøla."

Ja da Far, jeg skulle hørt på deg! Du har selvfølgelig helt rett. Jeg skulle tatt på meg en lue, eller i det minste et pannebånd, og jeg skulle hatt et eller annet rundt halsen når jeg sykler til jobb og det er 3 grader ute. Jeg skulle også helt sikkert tatt meg bryet med å skifte til en tørr genser før jeg sykla hjem etter trening. For selv om det ikke er overskyet så betyr ikke det at det er sommer helt enda.

Så da kan jeg vel bare ha det så godt, her jeg sitter med vondt i halsen. Jeg som aldri er syk. (Nå mener jeg at vondt i halsen er mer vondt i halsen enn det er syk, men du skjønner hva jeg mener!) Jeg hadde voldsomt store planer om å starte dagen med å løpe 1 mil. Bare fordi jeg ikke har løpt en meter siden tirsdag, og jeg trenger 1 mil til denne uka for å være ájour med løpechallengen på jobb. Når jeg tenker meg litt om (happens inbetween...) kan kroppen få lov å hvile en dag også, da sist treningsfrie dag var for kanskje 2 uker siden, og at jeg er på 8 treningstimer allerede denne uka...

Men det er jo veldig fint vær ute også da... Jeg vil uuut!


Fin vårdag - perfekt for en løpetur, men...

*tenketenketenke*

OK - this is the deal. Jeg tar på pannebånd og skjerf. Jeg prøver. Så kan jeg bare avbryte og gå hjem igjen hvis det ikke går så bra. Shit ass jeg er smart. For er man "syk" fra halsen og opp kan man trene. Det er fra halsen og ned man skal holde seg i ro.

Don't think - JUST DO IT!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits