Show me your muscles, and I'll tell you who you are...

Neida.

Men jeg har funnet ut at etter å ha jobbet snart 6 år i fitnessbransjen er det på høy tid at det også ser ut som jeg gjør de..t. Og hvis ikke nå - når da?

Jeg har tenkt tanken før, tro meg. Men man skal være ganske motivert for å sette i gang et sånt prosjekt. Eller ikke ganske. Ekstremt.Og i et gjennomsnitt vanlig sosialt fungerende liv vil det aldri passe inn, samme hvordan man snur og vender på det. Det passer i alle fall ikke dersom man har en kjæreste, for ikke å snakke om samboer, som er ekstremt negativ til alt som handler om å redusere fettmengde for å få musklene til å vises litt. Så nå som jeg ikke har det, og heller ikke har noen særlige planer om å ha det i overskuelig framtid, er det bare å sette i gang!

Men - jeg er jo bare et vanlig menneske. Som PT er det vel mange som tenker at du bør da klare å sette deg på selv på trening og diett... Joda. Sikkert sant det. Men da er det jo jeg som kan gi lov til eventuelle utskeielser også, og det fungerer ikke så bra, i hvert fall ikke optimalt. Tell me what to do - and I'll do it! Så nå har jeg inngått en avtale med min kjære kollega Mathis, jeg har lovet han en 4-retters middag dersom han setter opp diett og trener litt sammen med meg før han stikker på ferie. Og får frem noen resultater da så klart. Det Mathis sier, er min lov.

Det er garantert noen som vil oppleve meg som litt kjip. Og jeg skal ikke si at du kommer til å skulle ønske det var deg, for jeg vet at det er veldig mange som ikke synes at slanke, muskuløse jenter er noe spesielt pent. Men jeg er bare så utrolig facinert av hvordan man kan påvirke kroppen sin ved bare å spise og trene annerledes. Både i den ene og andre retningen egentlig. (Godt eksempel er jo 10 dager borte fra det normale livet - 1 dag på reise, 5 dager på snowboard-NM og 4 dager på HV-øvelse. 10 dager for ganske nøyaktig 2 mnd siden som fortsatt sitter fast på rumpa mi. Særdeles unødvendig spør du meg...) Og jeg synes muskler er dødsfint! Så du får synes hva du vil, jeg skal respektere det så lenge du respekterer meg...

Så nå skal jeg motivasjonsblogge litt for meg selv om det framover tenkte jeg... Maible en ganske mye mer travel måned enn hva jeg hadde trodd, så det har vært fint å bare la den her bloggen hvile seg litt. Siden jeg har fått litt kjeft tidligere om at jeg har tallgitt vekt osv., så skal jeg ikke gjøre det (selv om jeg vel aldri har sagt at dette skal være noen form for sunnhetsblogg???). Men forskjellen fra utgangspunktet, den kan dere få! Skal måle det meste på mandag tenker jeg, og smelle til med det Mathis så fint kalte en blodøkt. Jeg gleeeder meg:)

 

Sånn. Da vet dere det.

Og fallhøyden er ENORM!

 

Ønsk meg lykke til:)

9 kommentarer

Frøken Johnsen

02.jun.2011 kl.09:56

Lykke til Kristine, du får til det du vil ;D

Benedictes trening

02.jun.2011 kl.11:30

Lykke til! Helt enig, muskler er FINT!

-treningsnanne

02.jun.2011 kl.11:41

Jeg er veldig enig, selv om jeg nesten er gammel nok til å være mora di og har født 3 barn..! Hehe..

Definerte muskler er pent. Fint å se sterke jenter. Lykke til! :)

Kine ;)

02.jun.2011 kl.12:08

Lykke te :)

Levepositivt

02.jun.2011 kl.12:54

wow litt av en trent mage :)) Er ikke helt der, men det kommer seg sakt men sikkert:)

Ingrid Elisabeth

02.jun.2011 kl.13:00

Lykke til :) Det er jo litt gøy med synlige resultater av treningen også da, ikke bare på pust og styrke feks. Jeg er sikker på at du klarer det. Bare push deg selv på samme måte som du pusher oss på timene dine.

Jeg turte i alle fall ikke bøye knærne mer den timen :p

Stine Malvik

02.jun.2011 kl.21:01

Masse lykke til :) Blir spennende å følge med. Du er flink om du klarer å holde deg til et strikt program. Jeg synes muskler på jenter er kjempefint! Men det er sant som du sier at fettprosenten må ned om det skal synes ;) Det er det jeg evig jobber med også... Men er litt for glad i å skeie ut i helgene ;(

Ny blogg: http://missmowmow.com

03.jun.2011 kl.08:18

Levepositivt: Det der er ikke min mage da, men viktig med litt motivasjon vet du:)

Ny blogg: http://missmowmow.com

03.jun.2011 kl.08:20

Stine Malvik: Det er hardt og få kroppen til å gjøre ting som egentlig er helt unaturlig... Man må virkelig være motivert for å gjøre det som skal til. Og det føler jeg faktisk at jeg er akkurat nå, så må vel bare benytte sjansen:)

Skriv en ny kommentar

Ny blogg: http://missmowmow.com

Ny blogg: http://missmowmow.com

28, Trondheim

Besøk min nye blogg: http://missmowmow.com

Norske blogger


bloglovinwww.blogglink.no

Kategorier

Arkiv

hits